Saturday, August 25, 2012

Selamat Hari Raya

sticky post sampai raya



(click utk gambar yang lebih besar)


Selamat Hari Raya buat semua teman-teman blogger yang disayangi..Tak lupa buat kawan2 yang membaca blog senduku ini.. Kepada silent reader thanks sebab nak jugak baca blog saya. Oh juga buat keluargaku jauh dan dekat.

Dikesempatan ini aku nak pohon sejuta kemaafan dari semua andai ada bicara aku di sini yang menyinggung perasaan sama ada sengaja mahupun tak sengaja. Sesungguhnya aku hanyalah manusia biasa yang khilaf.

Pada yang nak balik raya tu, drive safely ya. Jangan makan byk sgt nnti gemuk..hehehe..

Salam Sayang dari Kami sekeluarga... FAIZ, ANNE dan Kasyah

13 Magic Words:

Cik Rongoks said...

selamat hari raya akak ! ^^

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya.....

nur anis said...

selamat hari raya kak..:)

Kesuma Angsana said...

selamat hari raya juga maaf lahir dn batin yek

RUBY said...

selamat hari raya!

FiZ said...

wah, dah tampal kad raya.hehe.

Selamat Hari Raya Aidilfitri jugak buat akak sekeluarga.

Maaf zahir dan batik :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui minta maaf juga ea..

slm aidilfitri =)

Mama Gee said...

Selamat hari raya Anne...Minta maaf kalau ada tersilap di mana2 ya.. :)

wahida said...

selamat hari raya dear...

maaf kalau ada terkasar bahasa sepanjang kita kenal ni...

sayang ko!!

nanakimie said...

selamat hari raya sis sekeluarga:)

maap ye andai nana ada buat salah silap^-^

ieda said...

salam lebaran dik ;)

Cho Zila said...

selamat hari raya .. moga semuanya selamat.
jangan makan banyak.. tak sukanyer.. sebab setahun sekalikan.. semuanya sedap..

murkey said...

http://metalliviumx.says.com/recommendations/30-nights-stay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...