Thursday, September 20, 2012

Gatal nooo..

Semalam aku berpeluang untuk join satu program yang dianjurkan oleh ofis aku iaitu program seminar study in Japan. Seminar ni bertujuan untuk memperkenalkan Jepun sebagai salah satu tempat untuk sambung pelajar. Kami akan pilih2 sekolah2 yang sesuai utk kami pergi buat seminar ni. So smlm kami ke Sek Teknik KL kat Cheras nuuu.

Program ni bukan aku yg handle tp ofismate aku. Since kami dlm bidang yg sama iaitu education so bos ajak aku pergi utk belajar and tgk perjalanan seminar ni. Tugas aku amik gambar dan edar booklet pd student. Yang kelakar tu, budak2 ni kemain lagi tepuk2 bagai bila kami masuk jek dewan sekolah tu.. Malu tau. Dah mcm retis dah. Pastu bile sesi perkenalan, time nama aku disebut kemain lagi budak2 ni tepuk jerit2 .. hampeh punye budak.

Bila acara habis, ramai jugak student yg dtg jumpe penceramah yg kami jemput utk join program ni utk salam dgn diorang. Excited kot dpt jumpe org Jepun. Adalah pulak, budak2 aku kategorikan sbgi baru nak naik sibuk nak bersalam dgn aku. Budak lelaki tau. Hamboi kemain gatal lagi korang ye.. Aku senyum je sbb aku dah perasan dah budak2 tu mmg suka main2 especially bila aku kutip balik questionaire..

Tapi overall seronok jugak buat seminar ni. Nak request kat bosslah mana tau dpt join lagi..

p/s:Harini suamiku balik Segamat sbb esok pagi2 buta die nak ke JB ada interview. Tinggallah aku berdua dgn Kasyah..huhuhu

8 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah depa gtl,akk gtl balik tak? hahah.

AnneRaini said...

mau tak gatal...hahaha

Kesuma Angsana said...

sesekali berseminar syok juga kan

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

syok juga seminar nie :)

Qhaifa Nur said...

taklah boring...

Mama Gee said...

asalkan tak mantok ms seminar..ok jekk :)

ieda said...

wah seronok lah budak2 tuu dpt kenali negara mana nak sambung belajar .. tapi sayang gatal
ekekek adik nampak mudeee tu yg mereka gatal tangan tuu ;))

mrs adam said...

budak2 skola skrg gatal2 kan.ish2.menakutkan sungguh remaja2 ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...