Monday, September 10, 2012

Nervous.

Salam minggu baru buat semua pembaca blog aku...tinggal tak sampai 24jam penyeksaan aku akan bermula. Wah penyeksaan kooooo nampak macam kejam bebeno.

Esok aku cuti 2 hari kerana esok akan bermula program assesment untuk jawatan PTD. 2 hari jer tapi nervousnye sampai susah nak tido (tipuuuuu :p). Betulla aku neves sekarang. Rasa macam tak nak pergi pun ada. Seriusly aku takde buat apa2 persiapan pun. Stamina pun aku tak built. So camne dgn test 2.4km running tu? Entah!

Kawan2 tolonglah doakan aku berjaya mengharungi PAC tu nanti ye. Aku tak tahu macam mana aku nak react esok. Seriously aku blur sgt. Ramai yang cakap just enjoy but you know you r not going to enjoy if you know someone is watching. takuttttt..

Ramai yang dapat PAC ni semua kategori power2. Aku ni kategori entahapaapa jer. Huhuu nangis...

p/s:Nervous sampai nak makan pun tak lalu...

7 Magic Words:

Qhaifa Nur said...

jgn kata makan pun lalu...
mandi pun tak basah dibuatnya...
gud luck...

nuyui a.k.a miss YUI said...

adk akk ni doakan akak berjaya ea..

nur anis said...

akak...good luck ye kak..:)

mrs adam said...

gud luck!ala boleh punyer

fiza said...

Good Luck...yakin boleh :)

fiza said...

Good Luck! Yakin boleh :)

FiZ said...

good luck kak!pac mmg bt time weekdays eh?ingt weekend..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...