Wednesday, September 19, 2012

Pizza Hut.

Entry makan-makan lagi. Semalam makan hari ni makan. Eh, takyah nak poyo sgt sbb dah sah2lah hari2pun makan. Cume bezanya makan best dgn tak best jer. Makan pizza ni last week. Sehari selepas aku balik PAC. Saja je request kat hubby nak makan best sbb badan dah sakit2 dek kerana PAC tu so aku nak reward myself dgn makan sedap2. Mujurlah nak jugak die melayan karenah bini die ni.

Ambil pizza baru tapi serius aku tak tahu apa namanya. Rasa memang sedap. Pada akulah. Ambil jugak tempura udang sbb tekak rasa nak makan nihon no tabemono..hehe

Alah tak acilah mama gegar... Kasyah behave hari ni. Selalu tu mana reti dok diam. Kami amik set carbonara sbb kanak2 bawah 120cm dpt free kids meal.

Comotkan kasyah tapi aku rasa aku lagi teruk.. Muka penat giler.

Bajet gembira padahal badan sakit2 jalan pun terjengket2.

Puaslah hati dpt makan sedap lagipun kalau nak suruh aku masak memang aku tak larat.

13 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedapnya..lama tak p pizza.

Sue PeLik said...

sedap! awak cer try dominos lak. sedap jugak tau! huhuhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkkk tetiba jerkk rasa nak makan pizza gak... haha

AnneRaini said...

domino's mmg faveret sy. saja mkn pizza sbb dominos takde dine-in

Mama Gee said...

owhh dominos takde dine in ek.......br ku tau...ekkee

nur anis said...

yummmyyy...pizza..lama betul saya tak makan pizza...huhu

mrs adam said...

dah lama tak mkn pizza hut.asik dominos je.huhu

ieda said...

huwaaaaaaaaaaa
dah lama x makannn
huhuhu bilelahh nak merasa makan nie huhuhu

Qhaifa Nur said...

lama sungguh tak singgah pizza.....
yang pasti cicah dgn sup, alahai sedapnya rasa........

Azian Elias said...

alaaahhh..setakat masih bertiga tu mmg patut makan luar je. senang.. lebih2 lagi kalau keadaan tak mengizinkn.

AkuBiomed said...

Pernah bawa anak-anak makan pizza. Memang riuh ada yang ketuk pinggan dengan sudu. :-)

AnneRaini said...

Kak yan:suami sy suka makan kat umah.

Akubiomed:haha mmg tak dpt disangkal lg.

wahida said...

kat Medan masa mlm terakhir tu pun kami mkn pizza hut...sbb dah tak larat lagi rasanya nak mkn masakan Indonesia...masakan dorang kebanyakannya sedap, tapi kalau pagi ptg siang mlm ko mengadap benda yg sama, jemu jugak kan, tu yg carik pizza tu...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...