Thursday, October 4, 2012

Cameron Highland - Cactus Point

Lepas dah shopping2 kat Kea Farm, kami terus ke Cactus Point. Alah tak jauhpun dari Kea Farm tu. Masa ni perut dah lapar tp sbb malas nak patah balik, kami pergi jelah. Memang dah plan nak beli cactus yang comel2 tu letak kat rumah.


Peace...Aku rasa aku dah gemuk ah...Mencik!

Geram tgk bunga2 ni.. Tak dpt pergi rose garden so layan bunga kat sini jelah.

Cantikkan?


Pilih jangan tak pilih. Murah je cactus ni. 6 pokok RM10. Kalau yang ada bunga2 warna warni RM5. Aku kongsi je dgn mak aku.

Sedang memilih bekas utk letak cactus.Rm5 satu untuk yang 3 cactus. Kalau 6 cactus RM7.

Budak tak reti diam...


Amboi lebarnya senyum...

dah selesai kami terus ke Tanah rata utk cari port makan. Last2 kami berhenti makan kat kedai makan yang tutup belah siang. Kalau nak berhenti makan kat taman2 takut org halau pulak. Kat kedai makan yg tutup tu memang takde ah org nak bising sbb memang takde org pun..hehe.

Dah kenyang jom sambung jalan2.

p/s:teringin nak makan salmon.










7 Magic Words:

Fieza79 said...

wahhh ini yg buat kak fieza jeles nih..hehee...brp kali pi pun..lau tgk org pi sna msti hati melonjak2 nk pi lagi...

mesti byk borong kaktus ye anne..hehee

Edy Fee said...

kalau balik umah.hehehe
mesti singgah jap bli buah sayur

lurun namzar said...

murah2 jer kaktus. kt pasar tempat saya, sepokok rm6.

nur anis said...

banyaknya kaktus...borong jangan tak borong..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..sgt jeles ok!

Mama Gee said...

sukanyaa...bila cheq nk sampai ni???

nur said...

msti geram kalo gi sn..bunga cantik2 sgt..heee..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...