Tuesday, October 16, 2012

Keseronokan Kasyah....

..keseronokan kami juga..Gambar masa mak dgn abah aku dtg haritu. Sehari sblm pergi Cameron. Saje bawa diorang jalan2 dlm Alamanda. Pergi sini nak kasi si kecik ni puas hati. Tapi die main kejap jer sbb sibuk nak main kete baru die yang atuk belikan.

Alamak mata bersinar pulak. Malas nak edit..hehe. Layan jelah dah mcm mata kucing.

Slide ni jelah yang die dok ulang.


Weeeehuuuuuu... Seronokkan tgk anak2 main. Nasib baik kecik, kalau besar mak ayah dah main sekali dah.

p/s: Geram dengan sumbody. Ko dtg nanti, memang aku halau!

4 Magic Words:

MRS Rongoks said...

seronoknye kasyah main ! :)

Kesuma Angsana said...

amboi seronok dia !

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haa tu la... kalo gelongsor tu besauu..dah lama kita yg dewasa ni main sama kan.. hehe

uiii...mcm marah je tu smpai nak halau.. dia buat sakit ati ke??

mrs adam said...

eh jap.kat area mana kat alamanda ni?saya cari tempat main ni tak jumpa pon :(.last2 kalau g alamanda kena main kete masuk token abis seploh hengget

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...