Tuesday, October 23, 2012

KFC Zinger burger

Kejam..kejam..kejam... Ye aku telah berlaku kejam kepada diri sendiri. Di kala sepi ini, hatiku terluka lagi..eh eh silap tu lirik lagu. Di kala sedang berpuasa ini, aku berjaya mentorture diri aku dengan update citer pasal KFC... Huwarghhhh nangis kejap... Penyeksaan jiwa dan raga atau lebih tepat lagi penyeksaan perut..huhuhu.

Minggu lepas mood kemain malas masak datang melanda aku bertubi2 maka haruslah aku merengek2 bagitau laki marilah kite bersedekah dengan melabur di KFC..hahaha.. Actually aku nak makan satay tapi haritu hujan kemain lebat sampai aku rasa satay pun mungkin tak masak sbb api basah. So last2 decide pergi jelah Alamanda makan KFC. Lagipun aku dah terngiang2 KFC zinger double down tu.

Setelah setengah jam menunggu suami aku beratur nak order, akhirnya KFC idaman berada di depan mata.

Inilah rupa paras burger yang dikatakan super gorgeous itu. Sedap tapi aku rasa mcm kecik je??? Ke aku yang kuat makan? Hehe sebenarnya beli burger ni satu je and beli dinner plate juga. so burger ni aku kongsi dgn suami aku. Tu pasal ala2 tak berapa enough.

Dinner plate dgn 3 ketul ayam. Aku makan seketul je..

Dan lagiiii...serius perut gua berkeroncong sampai gua rasa receptionist opis gua kat tingkat bawah pon boleh dengar..dush!

Okay ini adalah penyeksaan jiwa yang maha hebat.. Gua rasa seperti mau pengsan sekarang juga.... Kenapa kau sungguh mengancam???

p/s:Suami aku dah gaji, hari ni piza boleh? Sayangkan puasa (sambil buat muka puss in boots)

11 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kfc tetap dihati..kui2..

mrs adam said...

peh cantik gambar
pakai dslr ke ek
p/s:jgn terbuka puasa awal plak ye.haha

AnneRaini said...

fieda:gambar ni amik pakai phone je..N8 tetap dihati hehe..

wahida said...

cheezy wedges wajib order kalau ke kepsi...

zinger dabel down ni tak try lagi...huhu...

nur anis said...

ramai dah makan kfc baru tu..waa..nak try ni..

ieda said...

alooor mlm nie nak bawa anak2 lahhhh
saboor .., ;)

Qhaifa Nur said...

afnan dah order macam ni...
apalagi mamanya he..he..
mmg terliur tgk.....

Cik Cyida said...

gambar tu mak aih, menggoda!

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

chezee wedges...bestnyer...kfc memang best terutama ayam goreng original...ermmm..

Kesuma Angsana said...

wah.... sedapnyerrrrrrrrrrrrrr

Mamamya said...

adoiiii...mmg satu penyeksaan sungguh lah tgk gmbo nih.. peberet akak zinger burger ni sejak zaman blaja dulu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...