Wednesday, October 17, 2012

Not so wordless wednesday

Semalam punye entry memang panas kan..hehe..Nampak macam aku yang lebih2 nak marah akak ipar aku tu..Sebenarnya cerita die byk lagi..Mau tak banyak sbb dah 11 thn tau. Bukan baru kawen tahun lepas. Tapi aku tak kuasalah nak citer semua sbb selama ni memang kitorang wat dek je dgn apa yang die buat. Mak aku tu balik2 "redho jelah". Akupun setiap kali mak aku cerita aku akan kata "lantaklah dia. Tak nak datang sudah. Tak rugipun." Tapi bila dah 11 thn dan makin lama jadi makin teruk lama2 hati ni sakit jugak. And sebab dah nampak depan mata sendiri yang buatkan aku jadi betul2 geram. Aku rasa benda tu dah melampau. Orang buat mak ayah kite macam tunggul haruslah kite marah ye tak? Takpelah what u giv u get back kan. Pasal nak halau die tu takde maknanya aku buat. Aku ni tak reti nak buat org... Paling2 kuatpun aku wat dek dgn dia. hehe

So back to the title yang patutnya jadi wordless.hehe.. Salmon grill with blackpepper sauce... Yummeh!

p/s:Harini ada org nak belanja..yay!

11 Magic Words:

Nieyl said...

sedapnyerrrr.....

mrs adam said...

suka tunjuk mknn sedap2 yg menyebabkan org lapar tau.huhu

restoren upin ipin tu dekat shah alam,dekat2 tesco shah alam
Restoran & Katering Geng's Corner
No. 2, Jalan Boling Padang G13/G,
Section 13, 40100,
Shah Alam, Selangor

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok! jeles2 coz ada yg blnja!!!

Kesuma Angsana said...

mmg sedap !

Qhaifa Nur said...

aduh, masalah AnneRaini ada gak terkena pada adik ipar akak (berat tulang gan berat mulut)...
malas citer bikin panas hati...
senang saja hari ini hari kita sok2 hari dia pula, sabar ajalah.......

sedapnya Salmon Grill ni...

nur anis said...

yummyyhh..sedapnya....

wahida said...

nok, nak resepi!! sedapnya...terliur aku...


p/s: ko tak menjwb soalan aku pun...huwaaaaaa...aku tanya ni, FM dah sampai lum neh? mak jemah dah risau dah ni...kalau tak sampai, dgn kadar segera aku nak gi post ofis...

AnneRaini said...

wahida:entahlah sbb aku tak pernah cek mailbox.laki aku je yg cek selalu.. tp setakat ni takde la surat utk aku...

wahida said...

anneraini: pliz confirmkan ye nok, kalau sure takde, aku nak terjah post ofis cepat2..

@izY@N said...

sedap..anne yg purple tu apa? Ce citer...

wahida said...

nok...dua pemenang FM tu dah dpt FM masing2...tinggal ko sorang tak setel lagi ni...risau aku...aku tunggu lagi sehari ni, kalau sampai esok, ko tak receive FM tu, inform aku lagi sekali ye...aku hantar lain...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...