Monday, October 29, 2012

Semuanya tak..

takde masa, tak de mood, tak rajin, tak boleh dan pelbagai tak lagi..

Harini aku dah kembali berkerja tapi mcm biasalah kalau cuti lama haruslah menimbun paper nak kena baca. Ni baru je sipa baca tp belum buat copy lagi..huhu

So sekarang ni memang takde mood nak citer pasal raya. Dahla semalam perjalanan dari Segamat -KL yang selalunya cuma 2 jam setengah jadi 5 jam.. itupun kami ikut jalan dalam masuk ke Kuala Pilah. Ada kawan aku ikut pedas rembau stuck sbb ada eksiden. Akupun stuck jugak sbb kete byk and jalan tak siap tp at least highway LEKAS tu memang lancarlah... Ada kawan aku yang ikut highway PLUS sampai KL 7 jam.. haduilah. Nasib baik aku dpt gak singgal Esso beli roti utk Kasyah dan buang hajat. Kalau tak mungkin Kasyah tertido dalam lapar..

Okaylah, esok2 sambung citer raya pulak eh.. daaaa

p/s:Nak makan apa hari ni?

9 Magic Words:

fatin amalina husna said...

sungguh..kelmarin boleh dkatakan majoriti semua tmpat sesak..

Qhaifa Nur said...

bila tiba musim raya, mmg begitu jemmmm.....
mmg tension, tension....

ieda said...

aloor ciann dia ..
tulah letih kalau kena jem nie .. dari 2 jam jadi 5 jamm .. hohoho pening dlm keter je ..

x per lah dikk , sok2 je buat entry raya ;)

Kesuma Angsana said...

jammed... no komen !

Mamamya said...

nasib baik akak x balik kampung huhuuu... tp mmg ramai kawan2 kat fb update status jem teruk menghala ke KL

nanakimie said...

tula semalam pun nana balek u ikut jln lama,pening jugakla kepala ni lalu jln bengkak bengkok,hee...tapi nak buat cmna kalo lalu hgway jem teruk..huhu...

4feet8 said...

anne, harini kan tak boleh puasa lagi, kan..? tak silap sylah. dlm bulan zulhijjah ni ada hari-hari yg tak boleh puasa..maaf ya kalau silap..

nuyui a.k.a miss YUI said...

beselah jln bz =)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

hari tu sayer pun terperangkap ngan jamm kereta rosak lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...