Monday, November 12, 2012

Another Monday..

Isnin datang lagi. Seperti selalu. Seperti mingu-minggu yang sudah. Isnin akan tetap datang cuma sama ada kau bersedia atau tidak.

Well sekarang mood nak bercerita macam tak berapa nak ada tapi aku cuba juga mencoret walaupun hanya entry tak berkualiti. Jadilahkan daripada blog aku ni sepi. Aku tak pasti sama ada, ada yang menanti tapi aku harap tak ada yang merindui..

A lot of things happen which I really don't know how to tell you. Antara tawa dan tangis. But seriously tak mampu untuk buat aku gagah menulis di sini.

jemari ku kaku....

p/s:Buntu!

5 Magic Words:

Love Razila said...

Haih...nape pulak ni Cik Anne??
Happy...happy...happy...
setting in mind tau =)

Kesuma Angsana said...

samalah KA puas nk cari mood ni!

mrs adam said...

kadang2 saya baca entry awak yg jenis luahan ni mcm ayat novel.heee
ape2 pon semoga tabah menghadapi hari mendatang,life must go on.

nuyui a.k.a miss YUI said...

kami sedia menunggu.

AnneRaini said...

fieda:jgn tak tahu masa sekolah dulu sy rajin tulis novel. Ada 2 novel yg siap sepenuhnya tau..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...