Monday, November 19, 2012

Makan berjemaah.

Halu halu semua...haish entah apalah yang dah merasuk aku minggu lepas.. memang lemau lembik lesu betul nak hapdet blog. Padahal kalau ikutkan diri ni cergas je. Siap bersuka ria bersama keluarga lagi. Tapi bila bab nak taip entry baru je terus liat liut lesu. Tu yang ala2 sendu nan kelabu je blog aku last week. Ni pun kalau ikutkan dok lemau jugak ni tapi fikir2 BE yang tgh menari2 tu gagahkan lah jugak jari jemari kiut aku ni untuk keletak keletuk menaip..hehe.

Banyak je cerita sebenarnya tapi memanglah sesangat malas naku nak citer. Gambar pun ada je tapi tulah jiwa tak seiring dengan minda...hehe. Minda nak bercerita tp jiwa tak de feel pulak.. Jadinya marilah hari ni aku meniupkan sangka kala... eh eh silap meniupkan semangat untuk bercerita. Alkisah 2 minggu lepas.. Aku dengan bebudak opis gi makan kat Kirishima. Dah lama gak kami tak pergi makan2 kat sana. Tu yang masing2 on je bila ada yang ngajak.

Menu aku hari tu. Ten Zaru Soba. Malas nak makan set sbb malas.. ekekee.. makan pun malas..huhu

Sempat lai posing.. Macam tak pernah makan kat sini.. Biasalah kata blogger. Malas2 pun gambar ado jugak..

Eh, ada orang nak amik gambar? Peace lagi..hikhikhik

Sebelum balik sempat lagik berposing. Saja nak tanya dress poplook ni. Dah byk kali pakai dress2 poplook tapi tak pernah teringat nak amik gambar..hehe

Esoknya, tetiba je bos aku ajak lunch sesama.. Takde ribut takde petir tup tup masa lunch, die terus "jom makan". nak tak nak ikut jelah. Bukan selalupun bos belanja ye dak.. Kami pilih nak makan kat Ben's Pavillion.

Menu aku di Ben's ialah Fish n Chips. Emm, tepungnya bagi aku agak tebal dan keras. Aku rasa sedap lagi Fish n Chips kat Delicious.

Tapi yang ni bukanlah tak sedap. Tetap sedap tapi Delicious sedap lagi ah..

p/s:Ada ke yang rindu kat aku?????

10 Magic Words:

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

tak pernah makan di Ben's...betultu Fish n Chips memang sangat sedapkan...

Qhaifa Nur said...

seronok mkn ramai2...bestlah menunya...

ubat kayap. tumbuk beras sama kunyit hidup..campur sikit air (ada air zam-zam bagus juga) tepek kat badan, insya allah.....

QA's ~ mamapapa said...

wah..japanese food tu sgt mwnarik :) nk kena g try tu :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhh untung...ada bos belanja makan.. pe lagi.... ikut je laa kan..hehe

Fieza79 said...

uisshhh sedap nya...lapar la tgk mkanan ptg2 cmni..hujan lak ni...

sma jgk mls nk update..tp BE plk yg rjin dtg..itu yg plik skt tu hehee

Love Razila said...

Haih...terus post entry makan...bikin lapar daaaa =P

LYAfrina said...

sedapnyer...

terpesona dgn dress awk.. cantik sgt + tone tudung tu..mmg cantik la

nanakimie said...

dua2 tempat xpenah p,hee....wah,berpoplook bagai ye sis:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh.. mnyelerakan! cntik bj poplook..nak beli gak la t..hihi.

m a r i s s a said...

lepas ni kalau nak jalan2 carik makan, ajak la diyana.. suke nak carik tempat makann baru

btw, im ur silent reader. do drop by my blog. follow and like skali k.. ;)
www.diyanamarissa.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...