Friday, November 23, 2012

Salam Jumaat

Salam buat semua.. Rasa tak berapa ada mood pulak nak kerja memikirkan anak yang tak sihat kat rumah tu. Malam tadi Kasyah buat hal tak nak tidur. Kemain merengek secara2 tiba2. Ingatkan nak apa, rupanya nak tengok upin ipin. Lepas upin ipin dah habis , nak tengok boboiboy pulak.. Sampai dah dekat pukul 1 baru die tido agaknya. Akupun tak perasan sbb aku dah tido dulu. TV pun suami aku yang tutup lepas die balik dari study group die.

Gambar minggu lepas masa cuti Deepavali. saja berjalan2 bawa family aku yg dtg bercuti.

Chicken pox Kasyah dah naik dgn byknye. Penuh satu badan. Kesian die sbb die dah mula rasa gatal. Asiklah bagitau aku "gatal! gatal!". Hopefully cepatlah surut bintik2 tu. Kesian okay.

p/s:kepala pening sbb tido tak lena...

8 Magic Words:

nur anis said...

bestnya kasyah main kereta..:)

kesian kasyah kena chicken pox..semoga cepat baik ye..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu...kesian kasyah...

kena lekakan kasyah supaya tak fikirkan sgt gatal...

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga cpt sihat si kasyah tu kak..sian dia kck lg.

ieda said...

bukan main suke kasyah ..
dikk bagi minum air kelapa muda dik ..

wahida said...

Betul tu, bg minum air kelapa muda nok

Semoga kasyah cepat sembuh, sian dia

AnneRaini said...

kak ieda:kasyah xnak minum air kelapa

wahida:anak aku taknak ler minum air kelapa. penat je beli sampai satu jug. LAst2 aku yg minum. agaknya die rasa pelik kot air kelapa tu.

Kesuma Angsana said...

sian nye die, bagi coconut shake ler hehehe

nanakimie said...

oo,kasyah kna c.pox ke..huhu....moga cepat sembuh ye...anak buah nana pun tiga beradik tu kena baru ni,mula si abang kena,pastu bjngkit dgn adik2,sian ngk si kecik 8 bulan tu kna c.pox.abes muka bdn dia,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...