Wednesday, November 21, 2012

Saya join GA 2012 Nurul Yui

Jom join GA ni.. Aku memang dah lama pencen bab2 join GA ni sbb tak berapa nak luck. Tapi dek kerana GA ni si YUI adik comel aku yang buat, maka rajinkan jugak join... (Yui, ko kena sayang akak tau sbb akak bersusah payah join GA ni....hehehe macamlah kena berlari..:p)



Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana beliau telah memaksa dan memeras ugut saya supaya saya menjoinkan diri saya dalam GA ni. Oleh kerana saya takut akan diluku kepala oleh Yui maka saya takde pilihan. Itulah sebab saya join GA ni..

(hahahaha.. walaupun ada unsur watipusamalu tapi ada aku kesah..syarat takde kata takleh tipu kan..hehehe... jangan mara haaaaa)

9 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha.. sabor jela! i syg lbh ni..kui3..lgkp! masuk senarai..hihi

AnneRaini said...

hahahha

Aida Azryn said...

hahaha. comel je akak ni. :p btw gudluck kak! <3

Love Razila said...

apekah mendenyer ini??GA ni ape erk??hehehhe tetipa nk menyibuk gak =)

AnneRaini said...

zila:GA ni give away..ala2 contest.

nur anis said...

good luck kak..:)

Kaqyonk Fauzi said...

singgah dan follow.. #546

http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

Miss azieni said...

salam. dari segmen yang same. done follow. ^^! sudi2 lah jenguk blog azie juga~

http://missazieni.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...