Friday, November 30, 2012

Sure or not?

Salam Jumaat buat semua... Hari ni In shaa Allah kalau takde aral aku akan balik kampung. Balik bertiga je dengan Kasyah dan mak sebab suamiku ada kelas seperti biasa. Kalau jadi jugak memang aku akan tinggalkan Kasyah kat kampung seminggu. Tapi bila dah makin dekat tarikh nak balik kampung dan tinggalkan die, rasa macam berat hati pulak. Pada awalnya memang macam seronok jugak tinggalkan Kasyah sebab bolehlah bermanja2 dengan suami. Dating2 ke, honeymoon ke.. (hikhikhik) tapi sekarang ni macam tak nak pulak tinggalkan Kasyah kat kampung. Bukannya apa aku takut die rindu kat aku (ker aku yang rindu kat die???hehehe). Tapi tulah, kalau tak tinggalkan nanti mak kena datang balik minggu depan sebab aku ada education fair weekend tu. Nak suruh pengasuh jaga rasa tak best pulak. Manalah tau die ada kenduri nak attend sbb skrgkan musim orang kawen je.

Haih, aku pasti sebenarnya nnti aku yang rindu lebih... Kasyah pun sekarang dah pandai mencari aku. bangun pagi2 mesti nak cari aku dulu. Senang citer, kalau boleh memang nak membontoti aku je. Alahai nak tinggalkan ke tak nak ni????

p/s: awat perut aku memulas ni?????

3 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

buat plhn yg bijka..kih2..

Qhaifa Nur said...

mmg sedih nak berpisah dgn anak ni Anne...akak dh 2 minggu tak jumpa aiman/azeem...rindunya..

Love Razila said...

Tinggal jer biar dia belajar berdikari kat rumah nenek =)

Kadang2 bende yang unexpected akan berlaku, i dah mengalaminyer. Base on my own experiance kan...neber tinggal anak either i ada or hubby ada.

Raya tadi...i xcuti lama pastu asben pulak ada appointment xblh cuti then tup2 pengasuh minta cuti seminggu utk raya-last minit request.

I pujuk anak i tinggal kg..si abang memang bermatian xnk tinggal but i ckp ler i keje xder org jaga, pujuk punya pujuk...menjadilah. depa tinggal kat kg 3hari.

Hari2 call tanya anak nagis x..my mum say ok. baik laku. bangun pagi je nangis dulu cari kami peh pujuk2 tu...ok je. Kami ler meroyan menunggu 3hari di sini. hehehe.

Insyaallah...Kasyah boleh, don't down grade ur son ok. Trust him more =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...