Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

Tahun lepas pernah buat entry 11.11.11. Tahun ni sebab semua orangpun sibuk jugak so akupun nak gak title menyibuk tu..huhu

So apa istimewanya hari ni? ermm.... errrrr....eiiiii.. bangun pagi macam biasa. Rutin macam biasa. Sekarang dah masuk petang masih takde pape yang menarik... Cumaaaaaaa.........

















Malam ni aku ada gala dinner... VVIP adalah Tun Mahathir Mohamad. Serius excited nak pergi dinner malam ni.. So boleh jadi tarikh ni as tarikh bersejarah jugaklah. The day I meet my idol.. Tun Mahathir.

p/s:sibuk tgk youtube mcm mana nak make up untuk dinner...hehehe

5 Magic Words:

nur anis said...

waa..bestnya..mesti excited..:)

ieda said...

wahhhhhhh akak tumpang xcited dik ! ;)
selamat berdinner tau !

Cik Syida said...

wah! kte tumpang teruja :D

mrs adam said...

mesti vogeh kan anne mlm ni.siap tgk tutorial make up tu.huhu

FiZ said...

jangan lupa tangkap gambar kak...masa sy jumpa tun dr M hari tu, boleh pulak saya segan nak tangkap gambar dgn dia..balik umah..menyesal la..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...