Tuesday, December 18, 2012

Burger King dan The Hobbit

Hallu hallu...Korang suka tak pergi makan kat Burger King? Ni nak bagitau ni akukan seumur hidup baru pergi makan burger king 2 kali kooo.. Sekali masa tahun 2004 dan kali kedua 2 minggu lepas..hahaha kesiankan aku.. Yang 2 minggu lepas tu pun secara tak sengaja sbb dok terfikir nak makan apa masa kat Alamanda... Laki bini dah berkurun tak makan burger king maka burger kinglah jadi pilihan.. Kebetulan ada set promo The Hobbit so kami amik set The Hobbit tu.

Our menu...Dua2 set The Hobbit tapi satu besar satu kecil.

My husband punye meet burger.

My chicken burger.

Dalam die siap ada onian ring.. Sedap jugak burger ni.. Bolehlah datang lagi..

Tak ketinggalan ambil juga aiskrim karamel ni.. Aku ni memang pantang nmpk karemel2 ni.. Nak membeli saja..hehe

Note book the hobbit. Amik gambar Gandalf the grey..

The Hobbit dah tayang and aku nak nak sangat tgk filem ni. Masalahnya takkan nak bawa Kasyah sbb die mesti boring tgk citer ni. lainlah kalau citer kartun. Tapi aku nak tgk gak... Camne ek?

6 Magic Words:

Love Razila said...

Kite nk suggest...kashah tinggal dengan daddy dia. kakakaka...aci x???

fatin amalina husna said...

nyum..nyum..
husna lg lar..x pernah langsung jejak burger king..=P

Ismaliana Sulaiman said...

akak lagik kesian tau sbb x penah lagi menjejakkan kaki ke BK...

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..nyum2..

mama leen said...

burgerking sedap tapi takde air milo... tak lalu nak minum air gas.. :)

Kesuma Angsana said...

aduhai terliur dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...