Monday, January 14, 2013

Aduuhhh

"Aduh sakitnyaaa..."

Amboi, salam takde apa takde terus terjah kata sakit. Hover tau! Hehe Salam semua. Hari ni tuan tanah kedaung sakit sakit badan. Bukan berkebun ataupun bertukang tapi semalam tuan tanah main bowling. Bahana kalau dah berkurun tak main ginilah jadinya. Tangan sakit, kaki sakit, badan sakit senang citer semuanyalah sakit. Ni pun kemain tuan tanah berjalan dah macam king kong. King kong pun kalau tengok mau meraung die sbb buruk bebeno ghopanya.hahaha.

Cerita pasal bowling semalam tu nanti2lah ye sbb aku takde gambar. Tunggu gambar dari kawan2 dulu. Yang tak syoknye si Kasyah ler. Die dah naik syeikh main bowling. Semalam lepas kami main, aku amik lagi satu game utk Kasyah main. Habis satu game die tak puas2 sampai kami terpaksa dukung jer die ajak balik. Dah masuk kete die diam sbb aku bagi susu. sempatlah singgah Tesco cari lauk sikit. Balik tu mmg Kasyah tido jerla sbb dah ptgkan. Yang kelakarnya dah sampai umah, boleh pulak die menangis beria2 dah mcm kena sampuk hantu dah. Aku tanyalah nak apa, lagi kuat die menangis. Last2 die tarik tgn aku pergi pintu ajak gi main bowling..hahaha parah parah. Puas pujuk kata esok2 baru gi main tapi die bo layan. Tetap nangis nak main bowling. Last2 aku susun botol2 air dan amik bola die suruh die baling. Senyum terus dan sampai ke malam dok main bowling tu jer...hehehe.

Sekarang ni aku pulak ngidap sakit badan.. tangan sengal toksah citerlah.. Papepun acara semalam mmg happening. Seronok sangat. Penat gelak dan jerit. hehehe.. Nnti kite sambung lagi eh.. daaaaaa

p/s: Perut pun memulas bukan main.. Nyampah..haha

3 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sakan main la tu..hihi

LYAfrina said...

hihi..alignment dah terlari la tu.. bola bowling tu kan agak berat gak

fatin amalina husna said...

haha..kesian kasyah..teringin dya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...