Tuesday, January 15, 2013

Bowling tournament

Wah tournamentlah sangat!hehe.. Hallu semua.. Salam di hari selasa. Actuallykan aku ni tengah malas bebeno nak ngapdate belog tau tapi kuatkan jugak semangat sbb esok2 mesti lagi malas. Lunch time ni sanggup aku duk tercongok depan komputer sbb nak edit gambar bagai. Gambar adalah sgt banyak tapi aku pilih2 jer yg ada muka aku.hahaha.

Acara boling ni takde anjuran sesiapapun. Kitorang just plan nak main suka2 macam yang kitorang buat dulu. Ajaklah juga a few officers. Total jadi 25 orang. Okaylahkan. Kami main Ampang point jer. Seronok sangat and have fun. Masa ni tak kirelah ko officer ke ko kuli je ke semua seronok bertepuk tampar. Yang lagi best kali ni aku tak jadi juara longkang lagi sbb ada lagi yang lagi teruk dari aku..hahaha. Jom layan gambar.

Baru nak mula main.. Haruslah over bila nampak kamera..hehehe. Aku main guna bola no 8 jek.. itupun dah berat weh.


Yang pakai baju merah tu one of the driver kat ofis. Die ni terror gak main. Siap ada bola sendiri. serammm..hehe

Ini budak pun sibuk nak main. Sampai hari ni die masih lagi main boling botol kat umah..hahaha

Dah mula main dah.. Yang kelakarnya team aku, semua balingan pertama masuk longkang.. Akulah yang mula dulu..kehkehkeh.

Sementara menunggu turn haruslah posing..Apsal ntah aku rasa aku nampak gemuk giler dlm gambar2 ni... Rupanya memang aku dah gemuk..huhuhu stresss tau sampai rasa nak terjun bangunan... Aku tak kire next month kena pregnant gak. Kalau tak rasa mcm sia2 je aku gemuk..huwarghhh..

Anak hensem mama.. Walaupun sekarang kemain lagi nakalnya tapi mama tetap sayang... Kasyah nak adik tak??? hikhikhik


Antara group yang ada.. Kami total ada 6 group.. Ini group my husband. Yang baju itam tu juara keseluruhan.. mencik tau. Asik2 strike. Asik2 spare. Aku ni asik2 longkang..hahaha

Another group..Yang pegang bola hijau tu yang rampas takhta juara longkang aku..kuikuikui

my group..Yang pompuan sebelah aku ni yang menang kategori perempuan.. Die bukan staf tp kakak kepada staff. Ko tgk Jepun yang kiri tu. Kemain menggalah tingginya..Budak lelaki tu anak officer aku.

Jom gambar beramai2 sblm balik...

Freestyleee... Overall memang seronok. Mungkin lepas ni boleh buat lagi. Jadi acara tahunan ker..hehe

p/s:Aku stressssssss.

11 Magic Words:

Kesuma Angsana said...

wah2 meriah sungguh ni. Done clik2

LiYa HaNiF :: said...

hamboiii meriahnya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

walau ke longkang tp besh takpe..hahah

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhhh syoknyerrrr

moon pon juara longkang gak.. hehehhee

QA's ~ mamapapa said...

seronoknya main bowling ramai2 :)

Love Razila said...

kalau i join...sure i ratu longkang hokey.hihihi

nn lylyn said...

main ramai2 sgt best =)

mama leen said...

bestnya, lama tak main bowling.. sejak mengandungkan ranea.. hari tu dah ada nak buat tournament tapi kensel pulak

mrs adam said...

cantik seluar oren

fatin amalina husna said...

dulu 1st time main menang..haha..=P
lpas tu gian nk main lg..

kashah makin hensem ye..=)

nanakimie said...

yeay xlma lg kasyah dpt adik:) amin...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...