Monday, January 7, 2013

Minggu makanan..

Awas! Sebelum nak terus berceloteh nak kasi tau dulu yang minggu ini adalah minggu makanan. Hari-hari korang akan tengok aku update pasal makanan je. Jadi jangan komplen lapo kat aku..hahaha

Salam minggu baru buat semua pengunjung blog aku. Dah petang baru berkesempatan nak dating lelama dengan blog sendiri. Kalau tak dapat ringan2 je dgn blog..hakhakhaktuih. Aku malas pulak nak menceceh lelebih sbb mata pun ada layu. Perut ada rasa nak terkucil kutahan Jebat.. So citer so-so dahlah ye.

Mee kari ni nampak mengancam tak? Giler tak mengancam sampai boleh terancamlah nyawa..hehehe. Mee kari ni aku makan sebelum cuti tahun baru haritu. Ada officer nak belanja takkan nak tolak ye dak. So aku amiklah mee kari ni. Dah lama tak makan memang menghirup aku kuahnya tu tapi taklah sampai habis sbb sean kat officer tuuu..hehe

Kasi dekat sikit. Haduilah teringat pulak kepekatan dan kesedapannya... Ish ish ish..

Kawan aku amik pan fried mee. Sedap jugak.. Masa jugak first time aku makan fried carrot cake. Tak sangka sedap bebeno.. Nasib baik kenyang mkn mee kari kalau tak aku melantak lelebih..heheh

Itu jelah. Tetibe je aku blur. Lagipun aku dok tunggu bos abis bergayut ni. Nak suruh die approve surat yang aku buat tadi..

p/s:Tak berapa suke dgn result AJL semalam tapi wat todo? Lagu kalah tak semestinya tak bagus..kannnnnnnn... Daaaaaaaa...



8 Magic Words:

Mimie said...

ala...lapor la plak tgk makanan nih

wahida said...

aku peminat tegar mee kari...

nampak sedap sgt weh...terliur aku...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhh mmg nampak mengancam u......
terliur nengok kuahnya...
*padahal dah kenyang mkn beger td* hehehe

Ismaliana Sulaiman said...

terus t'ingin nak makan mee kari... :) dah lama x buat...

nuyui a.k.a miss YUI said...

perghhhh... pg2 tgk..aish.

nanakimie said...

da lama teringin nak makan mee kari,antara feveret nana ni.heee

Kesuma Angsana said...

alamak bikin lapar ajelah

mrs adam said...

eh saya suka la terukir di bintang menang.heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...