Thursday, January 3, 2013

Pertama untuk 2013

Hari ni hari pertama dalam tahun 2013 aku bekerja..huhuhu tak bestnya. dah syok2 5 hari cuti tetiba kena kerja pulak haruslah lemau semacam jer. Hari ni nasib baik bos masih cuti lagi so walaupun mood nan hado tp hati tenang jek..hehehe dasar!

Sajelah berborak2 ye. Apa yang paling menyakitkan hati korang? Yang membuat korang terluka? Pada aku, aku terluka andainya aku ditipu.. Tapi rasanya kalau tidak dihargai mungkin lebih sakit kot. When you put all your effort on something but end up no body cares, seriuosly akan rasa down. And to add more spice, they didn't care that they didn't care.. hah, faham tak? Aduh sakitnya hati..hehe.

Tapi takmo layan kecewa tu baik layan gambar ni.. Zaman aku sekolah dulu. Masa ni aku tingkatan 6. Join lawatan sambil belajar ke Melaka.. Rindunya zaman sekolah..

p/s:nnti aku share gambar lagi ye..

7 Magic Words:

ieda said...

setuju sgt2 dik .. huhuhu

wahida said...

amboi nok...ko dari dulu sampai sekarang tak berubah pun...

slim melim je...jeles mak jemah...

AnneRaini said...

wahida:takde maknanye nok..camera trick je tu..aku gemuk ahhhh..huhuhu

Kesuma Angsana said...

mmg seronok kalu ingat dulu2 yek

nuyui a.k.a miss YUI said...

tetap comel..hihi.

nanakimie said...

ololo..comelnya sis,heee

Ismaliana Sulaiman said...

cooooomelnya.... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...