Friday, January 18, 2013

Projek hujung tahun.

Salam Jumaat buat semua.. Sebenarnya hari ni memang mood aku taktahuntahdahpergimana. Lemau semacam. nak buat kerja pun takde mood. Keje aku masih di page yang sama. Takde progress pon. Ingat malas nak bercerita kat sini tapi rasa macam gonjeng pulak blog ni nanti. So letak gambar jelah. Gambar nasi ayam tanpa nasinya. Gambar ayam jek aku amik. Gambar nasi aku tak amik. Buat masa cuti hujung tahun kat kampung. Puas hati, semua makan bertambah2. Resepi sama jek macam sebelum ni. Boleh rujuk sini.



Ayam ni seekor dan aku bagi 2. Sebelah aku bakar dan sebelah lagi aku goreng. 2-2 pun sodap.

p/s: Mood nak rehat2 sambil kemas rumah. Rumah macam tongkang pecah.

10 Magic Words:

LiYa HaNiF :: said...

lapar sudah... :(

Love Razila said...

Ok...balik ni saya singgah pasar malam n beli nasi ayam satuuu.

Hahhahaha =)

Love Razila said...

Esok kalau free xnak pergi charity bazzar ker??u cari info kat FB atas nama NADI ANNISSA.

fatin amalina husna said...

alaa..kak ni..husna baru je lpas mkn..huhu..

buat sendiri ye..sedapp..=D

mrs adam said...

nak tempah nasi ayam katering ngan awak la!haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..terliur tgk!

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

semalam baru makan nasik ayam pagi ni rasa cam nak makan lagi...hehe...terliur...

Wak Gelas™ said...

sodappneyr makk..,eHHe

LYAfrina said...

yummm..sedapnyer..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gulppp sedap nampak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...