Wednesday, January 23, 2013

Wordless Wednesday

Burger Bakar BBS

First time rasa burger bakar

Kesimpulan: Bolehlah..

p/s:Tak sabar tunggu suami balik dari outstation..


10 Magic Words:

adarnadzmie said...

nampak sedappp sgt..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok tak try lg.

Fieza79 said...

Fuhh..meletopp tekak..nyummmmm......

Love Razila said...

Ada different rasa ke burger bakar and burder biasa kite beli tuh?

AnneRaini said...

zila:daging je rasa mcm daging bakar. lain2 sama je.

FiZ said...

BBS tu apa kak?kat ptrajaya ke?tempting sungguh gambar itu,nak upload jgk la gmbr burger saya.hehe

AnneRaini said...

Fiz:ntah akak pun tak tahu. dah nama die gitu. ni kat sg besi. kat putrajaya tak jumpe lagi..hehe

__✿HARISA✿__ said...

sedapnyyer! :)

❤ Assalamualaikum, tuan owner , saya nk mintak izin tumpang promote sikit ya.
Wahai wanita, teringinkah kulit yang mulus dan gebu? Bersih dari jeragat dan kulti bercahaya? Jika ingin lawati lah blog saya! Sempena harga promosi masih berlangsung, cepat2 dapatkannya! Segala pertanyaan akan dilayan dengan mesra :)http://qistinaharisa.blogspot.com/

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mak aiiii tergoda nengok

nanakimie said...

nampak sedap sangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...