Saturday, February 9, 2013

Langkawi - Part 3 ~ Pantai Cenang

Sebelum aku sambung part 3 ni, nak ucapkan Gong Xi Fa Chai pada semua masyarakat China yang menyambutnya esok. Malam ni diorang makan besar. Aku pulak esok nak pergi kenduri kahwin sepupu aku.

Hari kedua di Langkawi, kami mulakan aktiviti seawal pagi. Aku pukul 6 dah bangun sbb malam sblm tukan dah tido awal. Kami dah siap2 beli roti dgn tuna semalam jadi pagi2 sarapan roti. Kat rumah tu ada juga teh so buatlah air teh. Pukul 8 kamipun keluar rumah nak ke Pantai Cenang. dah janji dgn Kasyah nak bawa dia mandi laut. Die memang excited dah. Sempat lagi gi beli kuih kat makcik tepi jalan. Kuih2 kat sana masih 4 RM1. Sedap pulak tu.

Sampai kat cenang memang tak sempat apa Kasyah dah meluru nak mandi. Suamiku je yang join mandi dgn Kasyah. Aku dan yg lain2 malas nak salin2 baju ni. Leceh.

Kami melepak je kat kerusi ni. Pagi lagi so takde pon org dtg mintak duit. Duduk jelah.

Payah betul nak ambil gambar ini budak. Tapi seronok tgk die mandi. Beria sgt. Ketawa mengekek2 dapat main air.

Happy little face..

Sempat lagi tu posing berdua..

Aksi kurang senonoh dari mak pak orang...hahahaha




Sementara tunggu diorang mandi, aku berposing jelah.. Sampai pukul 9.30 my husband pun naik. Sebab hari ni kami nak gi jalan2 lagi.

Sambung lagi.. daaaa

p/s:terasa nak makan ikan salai masak lemak...adoi berlemak2lah jawabnya.

5 Magic Words:

SweetLikeWhat said...

wah bestnye kasyah dpt mandi..nampak kepuasannye di situ..hehehe..
hannah penakut sket dengan laut..haha

Love Razila said...

wah!! sgt teringin nak lompat bintang macam ni tapi malu =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh2 pantai..

fatin amalina husna said...

syoknyaa..dh lama plak x mndi pntai..huhu..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa terasa nak gi langkawi gak ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...