Monday, February 11, 2013

Langkawi - Part 4 ~ Telaga Harbour

Masih berjimba2 di kampung.. Jom sambung lagi citer Langkawi.. Kang ditangguh2 ntah bila nak habis.

Lepas mandi2 di pantai cenang. Kami terus nak ke Oriental Village tempat cable car tu. Macam biasa kalau ke sana mesti lalu Telaga Harbour ni or kami panggil Marina jek. Singgah kat sini untuk menggedik ambil gambar. Konon2 salah satu kapal kat situ aku punye..hahaha ko ado?

Baru sampai. Kebetulan tak ramai orang sbb hari ni kan hari Isnin. Ramai orang dah mula nak balik ke Tanah Besar. Seronok lah sikit jalan2 orang tak ramai.


Kasyah sibuk makan sandwhich. Lepas mandi baru ingat lapo..hehe





Takde apa aku nak ceritalah. Layan gambar je. Sebab singgah sini semata2 nak ambil gambar.. Bilalah aku nak kaya? Nak jugak aku sambar barang seketul dua boat tu. Boleh jalan2 feeling titanic..ngehngehngeh..

sambung lagi... daaaa

p/s: Esok dah kena balik KL. cepat je cuti habis..

4 Magic Words:

mrs adam said...

bestnya baca entry org bercuti.
cantik beg.

SweetLikeWhat said...

comel ar k.anne ngn suar merah..ala2 kpop gitew.. ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rindu lak nak p lgkawi..

fatin amalina husna said...

huhu.. x smpat nk pergi lg.. cantik pemandangannya..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...