Thursday, February 14, 2013

Langkawi -Part 6 ~ Beras Terbakar

Jom sambung lagi... biler nak habis daaaa..hehe. tak banyak pun lagi. Lepas balik dari Oriental village, kami teruskan perjalanan ke Beras Terbakar. Takde apapun kat sini. Dah kata nak bawa abah gi jalan2kan so bawalah die ke semua tempat menarik kat Langkawi ni. Layan gambar jelah. Malas pulak aku nak bercerita. hehe










Kat sini kami takde beli apa2pun sbb aku tak terasa pulak nak menambah koleksi kain batik yang dah banyak kat rumah tu. Lepas jalan2 pusing2 kami terus menuju ke kedai makan Jom Ikan Bakar. Tak jauhpun dari beras terbakar. Betul2 tepi jalan nak ke roundabout tu. Sorryler gambar tak amik sbb lapar..hahaha. Lepas makan kami teruskan lagi perjalanan...

Sambung lagi eh.

p/s: Ada berita gembira...:)

5 Magic Words:

mrs adam said...

ooo mcm tu eh beras terbakarnya.tgk gambar mcm pasir pon ye kan

Kniedaz said...

romantiknya gambar berdua dengan cik abang tu... ^_^

Love Razila said...

Beras terbakar dah makin pupus...huhuhu dulu dtg sana tinggal sikit je dlm mangkuk tu, gamaknyer reput kot berpanas, berhujan...

#ehem...ehem.. bila nak share good news tu =)

fatin amalina husna said...

pndai diorang marketing tmpat ni..pnjg oo gerai yg ada kat situ sebelum nk smpai kat beras terbakar..=D

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel gmbr laki bni..hiih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...