Tuesday, February 26, 2013

Salam kebizian

tajuk ntah hapehape. Semalam langsung tak sempat nak hapdet blog. Hari ni pulak sambung buat kerja semalam yang tak siap ditambah dengan kerja hari ni. Sekarang baru siap. Nak buat kerja lain pulak. Memang betul2 mencabar diri dalam keadaan kurang sihat ni, kerja pulak dtg bertimbun.

Lagi sakit hati, gaji tak masuk2 lagi. Orang lain sume dah clear tetiba bank aku tak clear lagi..apa kes? floating pun tarak. Orang lain dah berjimba2 semalam, aku ikat perut lagi. hampeh betul.

Tak boleh nak hapdet beria2. Nnti2 bila dah ada masa, aku jengah lagi ok. Sorry kalau tak dpt BW byk2.

p/s: Lapar.

4 Magic Words:

Kesuma Angsana said...

xpe take yr time yer!

SweetLikeWhat said...

sama la kak..anis pun tak sihat..selsema..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

takpe.amik masa akk ya..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

samala kita kerja menimbun tak siap...tak per...slow2 k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...