Tuesday, March 5, 2013

Baru je..

Baru je bagitau bos pasal my pregnancy. Nasib baik diorang tak ckp byk sbb due date akupun bukan peak time so taklah diorang kelam kabut nnti kalau aku takde.

Sekarang ni mood nak update blog tak berapa nak ada. Bukan sebab malas tapi rasa loya ni buat aku tak kuasa nak ngadap lomputer lama2. Lagipun tuntutan kerja sejak2 naik gaji ni makin menjadi2. Sampai nak balikpun kerja tak siap lagi. Dulu tu ada jugak masa nak jalan2 tgk blog orang. Sekarang ni nak tengok blog sendiri pun tak berapa ada masa. huhuhu.

oh ya pasal Sabah, aku serius sedih sgt dgn kejadian tu. Lagi sedih bila ada yang cuba politikkan isu ni. Please this is a matter of people's live. Don't mess with it. Kalau nak suruh kau pergi sana pun belum tentu kau nak kan. Doakan keselamatan anggota plis dan tentera kita. Sesungguhnya aku bangga dengan mereka. To the intruders, please leave peacefully as we did not want to see more blood. Not from your side or even our side.

Kejap lagi aku bw blog korang ye. Bw slow2 sbb skrg ni aku memang slow..huhuhu

p/s:aku lapar weh tapi perut lapar ni tak seiring dgn tekak loya. no appetite..huwargh.

6 Magic Words:

SweetLikeWhat said...

anis dulu pun masa pregnant, tak boleh nak ngadap pc lama2..rase nak termuntah..tu yang tak update blog berbulan-bulan tuh..hihi
tc ye k.anne..

Qhaifa Nur said...

loya..muntah memang tak bole elak masa ngandung ni...tapi sekejap saja..

hati lagi pilu bila baca citer anggota keselamatan yang terkorban di sabah Anne...

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,bos okla ea..

tu la psl, nk politikkan,, belum tntu depa nk p berjunag! cehhh.. ckp byk ja

nuyui a.k.a miss YUI said...

* berjuang

Kesuma Angsana said...

seb baik boss jenis yg ok. doakan untuk pejuang2 keselamatan kita di sabah sana yer

LYAfrina said...

alhamdulillah.. tahniah atas berita gembira ni.. jaga kesihatan ye.. biasalah awl kndungan mmg morning sickness sket kan..

sama2kt doakan supaya bumi sabah & malaysia sntiasa di bawah lindunganNya. amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...