Thursday, March 28, 2013

Ke mana menghilang?

Salam semua.. Ada yang rindu aku tak? Ke mana aku menghilang ye sampai beberapa hari tak update blog. Actually tak hilang ke mana pun. Ada je kat sini. Masih dalam bumi Malaysia lagi. Hari Isnin, seperti biasa aku busy sikit so takde masa nak beria2 fikir apa nak update dalam blog. Hari Selasa pulak aku ada event. So busy lagi. Event ni aku handle so kenalah fokus ye tak? Walaupun event tu sampai tghari je tapi petang still kena buat keje utk hari tu punya. No time again.

Semalam pulak aku cuti untuk buat buku merah kat klinik. Sampai pukul 7.20 pagi pukul 11.10 minit baru settle semua. Giler lama. Dari urine test sampailah ke ultrasound, kake aku menunggu..huhuhu. Tapi semalam dah scan baby. haha cute je tgk die bergerak2 dalam perut. Alhamdulillah semuanya okay.

Esok kalau takde pape aral aku nak balik kampung. Dah lama tak balik. Last balik kampung pun masa raya cina haritu. Kebetulankan family aku datang so esok aku balik dgn dioranglah. Hari ahad, my husband datang amik. Bukan tak boleh drive sendiri tp tak sesuai lagi kot sbb masih loya2 pening2 lagi. Lagipun payah sebab aku berdua dgn anak.

Ermm apa lagi nak citer ek? Tu je kot. Buntulah. Lain kalilah sembang lagi..

daaaaaa...

p/s: takde p/s..hahaha

7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ptutlah diam seribu bahasa..kih2..

FiZ said...

slmt balik kg.take care sis ;)

Cho Zila said...

syiok ooo balik kampung nak gak balik kampung.. akak selalu drive sendiri balik kampung .. dari anak kecik dulupun gitu.. malas nak tunggu suami...

dela said...

selamat kembali!

veesandii said...

mmg betul - betul busy nih ... semoga selamat kembali ...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

balik kampung mesti bestkan...

ainnoraini said...

selamat kembali...
semoga lagi bertambah ceria yee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...