Tuesday, March 19, 2013

Makan time.

Tak berapa ada mood nak bercerita sbb stress dgn keje. Letak gambar anak jelah. Dah lama tak ambil gambar anak. So minggu lepas husband belikan mihun sup untuk Kasyah. Die ni memang suka segala jenis mee. Makan pun bukan nak orang suapkan. Mesti nak makan sendiri. Jadinya makanlah sorang-sorang kat bawah ye nak. Kang dah sudah makan, papa tolong kemas. I takleh bau mihun sup ni. Loya sungguh.





Makan sambil mata tengok tv. hehe.

Itu je. Jadilahkan..hahahaha..

daaaaaa

p/s:Orang lelaki langsung takde perasaan kemanusiaan walaupun pada pregnant lady. Bos-bos akulah tu. Mencik!

5 Magic Words:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kasyah hencem makan mee sendiri yer...

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok dia dpt suap sndiri ea..

Kesuma Angsana said...

tang bos2 lelaki tu kena sabar bayk2lah yer,,, tpi pic tu KA mmg suka hehehe

Ismaliana Sulaiman said...

ensem bakal abg long ni... ;) mcm anak2 akak juga semua suka makan mi.. x kira lah mi apa pun..

nanakimie said...

haish,suka sangat ngk bebudak kai baju pooh,ase chumel sangat,tp kasyah encem boy^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...