Friday, March 15, 2013

Stress

Aku tak tahu apa yang patut aku buat tapi ini yang aku rasa. Aku stress. Aku stress dgn bos. Di saat aku sedang dalam tempoh kritikal untuk menstabilkan diri, bos bebankan aku dengan kerja yang takde kena mengena dgn aku. Dengan benda yang tak sepatutnya aku buat. Dah sebulan aku buat benda yang baru tu tapi hakikatnya die tak ambil kesah pun. Dia cuma tahu aku buat. Dan hari ni die kata kerja aku akan ditmabah lagi. What?

Kerja yang ada sekarang pun dah cukup buat aku tak menang tangan. Lagi nak tmabah kerja? Come onla. Dalam department aku ni, gaji aku paling sikit sekali tp kenapa beban aku paling besar? Tak adil. Sungguh tak adil.

Serius tak sabar nak cuti bersalin. Hate him rite now.

10 Magic Words:

haslizalizz said...

sabar jerlakan bos ni...tak adil ni...

Nieyl said...

sabar je la akak....biase la tuh...
siapa la kite nie...meh soh die wat keje akak...hihihihi~

ieda immi said...

aduhhh
dia rasa adik terbaik utk diserahkan kerja koooot @ dia rasa kalau bg kat org lain sure x siap lah kerja tuu @ dia dah kenal pekerja yg boleh diharap dan berdedikasi dengan kerja ..

sabar dikk huhuh
kena tink positif ! ;)

Aida Azryn said...

huhu. kesian akak. :( sabar naa..

nuyui a.k.a miss YUI said...

huhu.bos akk bc blog akk tak? kwn2 ke..sbr ea kak..

fatin amalina husna said...

ee..teroknya kalau dpt bos mcm tuh..grr..geramm!!

sabar lar kak..ada hikmah mungkin..=)

babYpose said...

salam kenal, InshaaAllah keja kurang ari ni, bestlaa nak dapat baby...

Love Razila said...

Haih makyong...sabar eh, adat ler boss memang cam gitu =)
Jgn hate2 orang sat lagi baby keluaq ikut muka dia...haru beb =)

Kesuma Angsana said...

sabar bayk2 ye. Buat sekadar yg mana kita mampu aje !

nanakimie said...

huhu.......tension nya dapat bos gitu,sabar bebanyak je la sis ye...xboleh stress2 cian baby nanti..(dah macam doktor pulak nasihat,hee)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...