Thursday, June 27, 2013

Di hari jadiku...

Salam...

Sebelum start membebel, ingin aku titipkan ucapan berbanyak2 terima kasih buat sahabat blogger yang sudi memberikan ucapan dan doa sempena hari jadi aku semalam. Terharu sesangat. Sayang korang ketat2..

Apa je yang aku buat semalam? Sah2lah tinggal sorang2kan. Well memang sangat kesian kot kat aku sbb hari jadi kali ni suami dan anak tiada di sisi. Huhuhu.. Tapi takpelah nak buat camne kan. Nasib baik ada bos dan rakan-rakan sekerja yang sudi sambut besday aku semalam. Bos cuma beli kek dan kami potong dan makan ramai2. Okaylah tu kan. Ada gak kek masa besday aku.

Inilah keknya. Kek coklat yang sedap. Tak manis sgt. Sedang2 elok je rasanya.. Kek ni bos beli kat Lavender KLCC.

Antara yang ada semalam. Kurang 2 orang sbb sorang cuti sorang lagi tukang tangkap gambar..hehe. Eiii gemuknya aku dalam gambar ni. Dahlah yang lain2 sume halus mulus je. Terasa mcm orang paling besar pulak kat opis ni.. Lepas bersalin nnti kena diet gile2 ni..

Balik rumah aku order pizza. Order Domino's yang RM30 utk 2 regular tu. Hoh tamak haloba sungguh. Padahal makan sorang je. Takdelah dah kalo aku beli satu regular dah RM24, baiklah aku tambah sikit. boleh aku buat mkn hari ni sekali. Jimat dah. Takde beli2 lagi. Malam ni pun aku makan pizza lagi..hehe.. Makan pizza sbb nak rase special sikit masa besday sendiri walaupun sorang2. Husband kata nnti boleh claim kat dia. ai loike.

Inilah pizzanya. Spicy sambal dengan chicken peperoni. Sedap..

Itulah sambutan nan hado aku sorang2. huhuhu sodih tau.

daaaaaaa

p/s:Perut penuh sbb tadi ada orang belanja lunch..Syukur..

5 Magic Words:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Saya paling suka spicy sambal sedap oooo..

Qhaifa Nur said...

amboi keknya memang terbaikkk...
seronoknya bila besday dirai...

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah bestnyaaa!

Kesuma Angsana said...

seronoknyer diraikan yer.. again selamat hari jadi yer

ismaliana sulaiman said...

anne happy belated b'day!! aritu lupa nak wish... sorry tau... :( busy kalah menteri huhuhuu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...