Wednesday, June 19, 2013

Happy Birthday Kasyah

Salam semua...

Hari ni 19 Jun 2013 genaplah usia anakanda kesayangan hamba Kasyah Afham Fahimi 3 tahun. Alhamdulillah Kasyah membesar dengan sihat dan kuat dan sangat menceriakan kehidupan aku dan suami.

Kasyah sayang mama... Selamat Ulangtahun sayang. Mama doakan Kasyah jadi anak yang baik dan anak yang menyenangkan ibu bapa. Mama harap Kasyah akan berjaya dunia dan akhirat dan jadi orang yang berguna. Setiap ibu mahukan yang terbaik untuk anaknya begitu juga mama. Maafkan mama andai mama terkhilaf dalam mendidik Kasyah. Mama juga harap Kasyah faham, mama bukan sengaja nak marah Kasyah tetapi hanyalah semata2 mahu Kasyah tahu dan faham bahawa ada perkara yang boleh dibuat dan ada perkara yang tidak boleh kita buat.

Kasyah will always be my cute little baby boyfriend. I luv you so much. Sayang Kasyah ketat2. Takmo notti2 dan jadilah abang yang baik ye.

The day he was born. How i miss this moment. Rasa tak percaya sudah bergelar ibu...

Kasyah menjelang usia 3 tahun.. Makin ensemkan.. Sape lagi nak puji kalo bukan mak die sendiri ye dak...hehehe.

p/s: Malam ni kita beli kek okay..

9 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir handsome..jap je dah3 thun..

mknanya kt dah kenal pun lbh dari itula kan kak?? kih2..

meh2..nak muaaahhh2 skit kat si handsome ni..

comel2...

Qhaifa Nur said...

besday kasyah hari ini ya...
hepei besday...
moga membesar bagai johan serta akan menjadi anak yang soleh juga..

ismaliana sulaiman said...

hepi besday kasyah..mmg hensem anak bujang anne ni..klu dekat blh acik lia bagi kek pelangi :)

semoga membesar menjadi anak yg soleh.. cemerlang di dunia n akhirat.. amin

Aida Azryn said...

happy birthday kasyah.. ^.^

ieda immi said...

eppy bday handsome boy !
alor comel dgn spek mata hitam ekeke

semoga jadi anak yg soleh ..;)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

happpy birthday kashah yang hencem..
moga panjang umur murah rezeki n ceria-ceria selalu k...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

makin hensem birthday boy nie,,, :)

husna zahidi said...

acece..hensemnya kasyah..
happy belated birthday lil boy!! =)

Rin Maira said...

heppi belated buffday kasyah....
tak lama lg ada kawan nk main2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...