Monday, June 24, 2013

Nak sesangat...

Aku ni nak sesangat update blog..
tapi dok bukak tutup bukak tutup je page ni.
Nak sangat meluah perasaan tapi tak terluah...
Senang citer sekarang ni mood tengah rindu-rinduan...
Rindu kat anak bujang aku tu ler...
Terpaksa ku tinggalkan die kat kampung.
Alahai belum seharipun dah rindu bebenoooo.
Tak sabar nak balik nak video call anak.
Rinduuuuuuuuuuuu...


p/s:Rindu kat papanya jugak tapi rindu time malam jelah...hikhikhikhik

4 Magic Words:

Kniedaz said...

tinggal anak kat kampung ke? huhu..saya pun bakal tinggalkan anak kat kampung

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu tu laa..terkadang nak luah dalam blog...tp... tak terluah apa yg terbuku di hati....

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.. rindu tu ada dh ckup baik =)

Kesuma Angsana said...

xpe take yr time ye dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...