Tuesday, June 4, 2013

Perginya seorang lagenda.

Assalamualaikum....

Hah penangan buat kek terus seminggu lebih aku tak berblog...hahaha. Ada ke yang rindu? Rasanya takde kot sbb ai is nobody..huhu.. Bukanlah aku ni dah malas nak berblog tapi kekangan kerja buat aku terpaksa lupakan blog buat seketika. Sekarang ni waktu lunch and hari ni aku tak keluar so bolehlah dating dengan blog kejap.

Sape tengok tv2 malam tadi? Mesti tengok filem P Ramlee Bujang Lapok kan? Aku sedih sekarang sbb Sudin dah pergi meninggalkan kita semua. Beliau menghembuskan nafasnya die rumahnya di Singapura pukul 10.56 pagi tadi. Baru je malam tadi gelak mengekek tengok lawak pak Sudin, alih2 hari ni dikhabarkan dengan berita pemergiannya. 





Pasti aku takkan lupa dialog2 arwah yang melucukan.

"Wal fadang fasiru ta adodi poko kayu eh, panasu tarikuk... Wal kurma nak buka puasuka bisalullazi... Ku pando kiri kanone, tumpuk-tumpuk taik unta..." hahahaha

Al-Fatihah buat S Shamsudin. He's truly a legend. Satu kehilangan yang tiada galang gantinya. Semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. We'll definitly gonna miss u Pak Sudin.... Rest In Peace.

p/s: Tinggallah Aziz Sattar wakil Bujang Lapok... Aku sedih.

10 Magic Words:

ainnoraini said...

al fatihah..semoga rohnya tergolong dikalangan org2 yg beriman...

ieda immi said...

sedih kann
rasa meremang bulu roma bila tgk wajah dia di saat akhir dan membaca kisahnya ..

memang tiada galang gantinya ..

Rin Maira said...

Al Fatihah utk arwah...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

alfatihah baru tau,,,,moga rohnyer dicucuri rahmat...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui dpt tau lepas bc sttus akk..

al-Fatihah..

izzah said...

al- fatihah...moga arwah di tempatkan bersam org2 beriman dn mukmin....

husna zahidi said...

lawak jenaka mereka pasti xkan kita lupakan..even dah berkali tgk pon x rasa jemu kan kak..=)

Al-Fatihah buat arwah..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

salam kenal

i am following you :)

come! TQ

wahida said...

Al Fatihah...

mmg sedih kan nok...huhu...

MulutPayau said...

akak suka tengok lakonannya..berulang kali pun tak jemu...

Al-Fatihah utk arwah..semoga rohnya dicucuri rahmat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...