Wednesday, June 26, 2013

Today is my day..

Salam semua....

Alhamdulillah diberi kesempatan lagi untuk terus melayari hidup sebagai hamba Allah di alam ini. Hari ini genaplah usia aku yang ke 29 tahun. Rasanya ni lah festime aku bagitau umur aku berapakan.. Hehe.

Hari ni pagi2 lagi dah dpt hadiah besday. Bukan hadiah betul2 pun tapi lift kat rumah aku rosak. Huwarghhhh korang bayangkan aku kena turun tangga dari tingkat sebelas... Huhuhu... Tak pasal2 lambat 20 minit dari biasa. Nasib baik jalan tak berapa jem. Masih sempat sampai ofis sebelum waktu. Mungkin tahun ni sambutan besday aku yang paling bosan sekali sbb tinggal sendiri. Mari beli pizza petang ni dan makan sorang2 lepas tu claim balik kat husband..hehehe.


Sempena hari kelahiran aku ni, aku berdoa semoga diberi kesihatan yang baik, kehidupan yang baik dan keluarga yang bahagia. Aku harap aku akan jadi hamba Allah yang lebih baik dan akan sentiasa memperbaiki diri. Semoga segala urusan aku dipermudahkan. Amin.

p/s: Ada sesapa nak bagi hadiah ke????

oh ya, aku dah boleh view dashboard. Itupun lepas aku modify account google aku ni.. Nasib baik jadi..huhu

8 Magic Words:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

happy birthday...moga panjang umur murah rezeki...

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir kakak ku syg..

moga pnjg umur dan dimurhkan lg rezeki..amiinn...

mai sni naaa..hihihi

JunAina said...

Hepi bufday...tabahkanlah hati sambut bersaorangan. Beli kek?

Rin Maira said...

Hepi besday ya...
semoga sihat, success dan bahagia selalu :)

Qhaifa Nur said...

hepi besday...
moga diberi kesihatan yang baik ...

adarnadzmie said...

selamat Hari Lahir... moga diberkati selalu...aminnn

Love Razila said...

Happy belated birthday to you Anne.
Semoga sukses in ur life. Happy to be mothers again :-)

nanakimie said...

epy belated besday sis!huhu..lama nana xsinggah sini.....xsabo nak abes practical,boleh bw macam biasa^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...