Tuesday, June 25, 2013

TOLONGGGGG!

Nak tanya kat korang semua yang baik hati lagi kiut miut (peh nak mintak tolong terus pujikan..hahaha)
Korang boleh bukak dashboard blog tak?
Aku TAK BOLEH bukak dari semalam...
Masalah aku sorang ker atau memang blogspot ni problem??????

Tolong bagitau aku... huhuhu.. Aku tak dapat tengok korang punye update... :(

9 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui selalu benor dash tu wat hal..dah tak kisah skg..hahahah

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

saya pakai wp...ok jer..

Qhaifa Nur said...

sori..tak tahu
rasanya dia akan ok balik...

Kniedaz said...

ok je

Mrs Azs said...

slalu kena mcm tu. bukak lg nnt ok la kot.

FiZ said...

salam.ai kak.

erkk..saya boleh je.tak pasti la pulak yang lain.dah refresh banyak kali ke?mna tau server problem.

Kesuma Angsana said...

KA Punya ok aje...

Love Razila said...

Saya punya ok jer. HAHAHA

nanakimie said...

kena biar lama sikit kot sis,nanti baru keluar yang kengkawan update..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...