Wednesday, July 10, 2013

Buffet Ramadhan 2013 - Putrajaya

Salam..

Semalam aku dah share serba sedikit info pasal buffet ramadhan yang ada di area Kuala Lumpur, maka hari ini aku share serba sedikit info buffet di sekitar putrajaya. Ini antara yang dapat aku carilah. Ada juga website hotel yang xde update pasal buffet ni. So mana yang adalah ye... Hope dapat membantu korang...


















7 Magic Words:

Cik Puan Rara said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa thanks for sharing.rara mmg nk cr info2 pasal buffet ni.mintak share entry ni boleh x anne? hehehe.

nuyui a.k.a miss YUI said...

senarai dh ada..bila nk blnje yui? =)

lieyalatif said...

wow!! good job..bagus buat entry gini...mesti ramai yg nak cari info pasal buffet ramadhan nie....

lieya dah book awal2 dah heheheh....sesekali belanje anak2 pi buffet....

Kniedaz said...

wah...bestnya berbuka di hotel...lama tak pergi..hehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ramadhan cruise tu cam best....
tapi saya teringin makan nasi arab saba...sedapnyer...

Qhaifa Nur said...

kena booking cepat tau...

selamat berpuasa...

izzah said...

buffet ramadhan di mana2...meriah ramadhan ni dengan makanan..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...