Thursday, July 4, 2013

Sambutan Kecil2an.

Salam...

Masa balik kampung haritu, kami decide untuk belikan Kasyah kek harijadi sbb die belum potong kek lagi. Masa besday die tu kami bagi di makan kek kat secret recipe je tp takde potong kek. Kek ni kire sekali untuk aku punye keklah tp being a mother tak kesahpun pasal kek sendiri yang penting anak happy. Sampai kat kedai kek Kasyah dah tak tahu nak pilih kek apa. Ada kek ultraman, doraemon, mickey, dan mcm2 lagi. Rambang mata dia..

Last2 kami pilih kek Spiderman ni sbb Kasyah suka gak dengan spiderman. Suka die tengok kek ni.

So hari sabtu malam tu, kami ajak Kasyah potong kek. Suka2 je sambil nyanyi2 lagi happy besday.

Muka happy sebelum tiup lilin. Tahun ni tak dpt nak buat majlis makan2 mcm selalu sbb ada kenduri kawen sepupu aku. Takpelah kite buat thn depan jelah ye.

Time to cut the cake. Bersungguh2 die makan kek ni. Sedap. 2 malam die cuma makan kek je tak nak makan nasi. Sukatilah nak.. Asalkan bahagia.

p/s: Petang ni nak buat 4d scan.. Doakan aku yer..

10 Magic Words:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Kemain heppi dier dpt kek spiderman...moga semuanyer selamat k

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok dia memtong kek spider..

ok sis..good luck =)

Qhaifa Nur said...

geramnya tengok kek kasyah ni...
moga dipermudahkan segalanya...

Cik Puan Rara said...

wow dpt kek spider.nk sikit.

Love Razila said...

happy birhday kasyah...
ok gakler ank u nk mkn kek tu...puas hati...my son semuanya excited nk blow the candle n cut the cake+singing je...mkn kek...kureng je. geram kan... hihihi. so excited muka dia tau =)

Kesuma Angsana said...

tetap meriah dgn kek tu hehehe

aTieYusof Family said...

Happy Birthday..
sedap je tgk kek spiderman tu..:)

diana said...

kek dia,dia nak le makan..entah2 kek orang tak nak makan pun..macam anak saya kek dia,memang habis.tapi kalau kek harijadi orang lain dia tak hadap pun..hahahha

AnneRaini said...

diana: die mmg suka kek...mcm mak die gak..hehe

SweetLikeWhat said...

alolo dah besar dah abg long..pandai dah potong kek sendiri ye..happy belated birthday syg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...