Friday, August 16, 2013

3d/4d Scan

Salam semua.. Kite skip jap ye citer raya. Alkisahnye gambar sme dlm laptop. Aku lupa nak masuk dlm pendrive. Nanti2lah ye. Sekarang nak citer pasal 3d/4d scan yang aku buat seminggu sblm puasa hari tu. Dah lama kan? Saje aku peram citer ni sampailah aku dah nak masuk 8 bulan baru nak citer..hehe

Aku buat 3d scan ni lepas xpuas hati xdpt tau jantina masa scan kat klinik kerajaan tu. So cakap kat suami nak gak buat 3d scan. Surveylah aku internet mana tempat murah nak buat 3d scan. Jumpe satu tempat ni. Ramai yang kat ok. Korang leh klik kat link ni 3d/4d scan. Harga untuk buat scan ni RM120 siap gambar dgn cd. Kalau xnmpk muka baby xkena caj tp die akan buat sampai nampak jugak. Nak buat scan kat sini korang kena booking dulu. Booking online je. Pilih tarikh dan masa yang sesuai. Ada 3 tempat Ampang, Shah Alam dgn Seri Kembangan. Memang bagus sbb rumah aku dkt dgn Seri Kembangan so buat je kat situ.

Masa aku buat ni dah pukul 7 dah. Appointment pukul 6.40 tp ada pulak org yg sblm aku tu lambat maka aku punye pun start lambat. hampeh sungguh. Tapi xpe sbb puas hati dpt tgk muka baby yang tomei2 tu. Masa ni kandungan aku baru 25 minggu. Sedang eloklah nak buat. Kalau dah masuk 30 minggu payah sikit. Takut xnampak muka. Baby asik menguap je kat dlm perut. Comel giler. Aku rasa die lapar sbb aku belum makan lagi. Tu yang asik menguap je. And die asik alih muka die xnak kasi tgk. Malulah tu.heheh.

So apa jantina baby aku kali ni???????? Jom tengok!
















































Tadaaaaaaaaaaaaa..... In Sha Allah aku akan dapat baby girl... Yeahuuuu... Lepas keluar dari klinik tu, terus husband tanya bila nak gi beli skirt???? Hahaha hampeh betul. Perli ler tu.

Minggu depan aku akan masuk 8 bulan. Lagi 8 minggu je weh. Dah mula rasa berdebar dah. Dulu2 berdebar sbb xtau apa yang akan berlaku. Skrg ni berdebar sbb dah tau sakitnye camne.. Haduiiii sakit woiiii. Doakan aku ye kawan2.

Daaaa...

p/s: Dah kena start packing2 beg sepital...hehe

7 Magic Words:

@izY@N said...

sepasang la kiranye ye anne.. tahniah wehh

Zee Suhaini said...

wahhh excited sungguh nak timang baby..untung la dah dapat sepasang..sakan la pasni melawa..hihi

Mimi Azirah said...

wah dpt baby gurl...tahniah2

nanakimie said...

haish..boleh la geng ngan mama ye,heee...sonoknya sis dapat sepasang dah nanti:)

xsabo nak nengok adek kasyah^-^

Love Razila said...

Alhamdulillah...finally insyaallah girl eh. Syukur, yg dihajati bakal termakbul gitu. Lepas ni kite shopping sesamalah yer =)

EZAN IDMA said...

waaaaa bestnyeee nak dapat baby girl. hope smuanya selamat :)

Kesuma Angsana said...

yg penting sihat & selamat kan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...