Thursday, August 15, 2013

Mencari momentum..

Salam Syawal buat semua kawan2. Ada ke yg menjengah blog aku ni? Sorryler dah seminggu bercuti yeop...nak dapat balik rentak nak berblogging ni kemain payah.

Sebenarnya aku dah pun start bekerja hari selasa haritu. Maknanya dah 3 hari ler aku keje. Tapi nak update cerita raya kemain bercinta. Dok bukak tutup bukak tutup je blog ni. Kerja kat opis pun haram aku nak buat. Biasaler dah seminggu seronok dgn keluarga alih2 nak ngadap kerje balik mmg kelaut ler jadinya. Hari2 aku pulun main solitaire je kat opis ni. Kdg2 main candy crush. Hari2 main game pon bosan gak. Jadinya gigihkan juga diri ni menaip barang seayat dua untuk korang supaya korang sedar akan kewujudan aku..huhuu.

Cerita raya nanti2 lah yer. Gambar pun xberedit lagi. Lagipun bukannya byk sgtpun gambar raya. Pagi raya je ada gambar. Masa gi menziarah sedara mara mmg xdenya aku nak snap sana sini. Lagipun note aku dikonker dek Kasyah all the time. Xde can nak guna pun. Letak dulu gambar Kasyah di pagi raya.... Merah yer tema tahun ni. Dah mcm raya cina..hahaha.

Okaylah, nanti kite sambung lg. harap2 cepat ler datang mood rajin aku ni. Keje melambak ni. Kang bos mintak sasau pulak aku nak siapkan..huhu..

Daaaaaa..

p/s:Awatlah lambat sgt nak sabtu ni...

10 Magic Words:

Fieza79 said...

Gitu la peel org yg naik bkeje lps smgu cuti rya huhuu...untung jgk kita dh xbkrja...hihii msh feeling2 brya nih....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat hari raya :)

wahh merah gitu kasyah....

Qhaifa Nur said...

salam aidilfitri...

ensem kasyah raya ni...

izzah said...

Slamat bekerja...biasa la tu...lama sgt cuti,bila keje smula mula la penyakit 'm' dtg menyinggah..hehe...nasib sy mula keje isnin dpn...

**comel kasyah dgn wrna merah tu...

Love Razila said...

merah...cerah mata ku melihatnya =)

Rin Maira said...

akak pun dh kerja start semalam...mood beraya masih tebal lg ni......lemau je duk kt opis....

Rizziela said...

selamat hari raya

LYAfrina said...

hehe..lya pon g2.. lemau semacam je

ainnoraini said...

selamat hari raya...
selasa kakain dah mula kerja...mood kelaut jer masa tuu...

nanakimie said...

ololo..encemnya...mesti mama suh buat peace tu:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...