Monday, September 2, 2013

Big Box Pizza Hut

Salam....

Korang dah try dah big box terbaru drpd pizza hut? Ini cerita minggu kedua raya haritu. Kasyahlah yang beria merengek kat telinga aku ni cakap nak mee sambil merujuk kepada pamplet big box pizza hut tu dgn menunjuk gambar spageti. Aduhai, dahler semalamnya dah makan pizza so tekak aku ni takdela terasa nak makan pizza lagi. Lagipun tengah bulan kot. Dah ler baru lepas raya, gaji pun ada seminggu lagi. Berfikir2 jugak nak beli ke tidak. Tapi sebab kesian kat anak, last2 order gak big box tu. Big box tu available utk delivery jer rasanya. Harganya Rm39.90.

Hah iniler rupa big box tu. Ada 1 regular pizza, 1 spageti, chicken wing 4 ketul, garlic bread dgn 6 finger chicken.

Tengokler muke budak happy dpt makan mee..hehe. Aku punye review big box ni berbaloilah dgn harga tu. Cuma 1 jer nak komplen. chicken wing tu xsedap ler. Xkena dgn tekak aku dan suami. Dah makan pizza 2 hari berturut2 rasanya lepas pantang nanti baru aku makan lagi kot... Muak pulak aku tgk pizza..huhuhu.

p/s:Bos aku dah nak balik negara die....Cepatnyerr...

8 Magic Words:

Rin Maira said...

Teringin gak nk menerai....

Qhaifa Nur said...

semua ada dalam 1 kotak...
sedapnya...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

belum try lagik ni...teringin nak makan garlic bread cecah mushroom soup sedapnyer..

husna zahidi said...

seronok kasyah org penuhi permintaan dya ye..:D

LYAfrina said...

sedapnyer... xtry lagi ni;.

nuyui a.k.a miss YUI said...

nyum2,,..

nanakimie said...

ada lagi x ye sekarang set ni,teringin nak try,heee...:)

mrs adam said...

nak jugak ni.bile la nak beli ni.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...