Thursday, September 19, 2013

Di hari Malaysia

Salam...

harini update guna note. Payah juge tp nak buat guane dah komputer opis aku hampeh, terpaksala guna note je. Aku kat umah sbnrnye ni. Ada appointment kat sepital td. So hari ni aku amik halfday. Minggu depan kena gi lagi sepital. Memang ngulang sepital jela aku sampaila bersalin. Huwargh stress aku sbb setiap kali ke sepital aku kena cuti. Opis aku xterima time slip. Huhuhu. Kalo dah seminggu 2 kali ke sepital, pastu sekali ke klinik, x ke dah 1 hari setgh cuti aku burn. Huhuhuhu, dah ler cuti aku limited setahun. Stress weh.

Okaylah berbalik pada tajuk, hari Malaysia haritu barulah dpt bawa Kasyah jalan2. Sabtu dgn ahad papa die ada kelas so kami berdua dok umah je. Hari isnin tu bawalah kasyah mandi kolam. Bagi die mandi puas2, lepas tu main playground pulak. Dah penat main2, kami jalan2 Alamanda. Itu jela pon xtvt hati tu. Jadilahkan asalkan dpt jugak keluar rumah.

Peace. Ada sekali tu kasyah terjun pastu die tenggelam mcm nak lemas, terus xberani terjun lagi..hehe. tau serik..

okaylah, penat ah taip pakai note je. Daaaaa

P/S:malas pulak nak gi keje tghri ni.

8 Magic Words:

Nieyl said...

amboi...suke nyer die..

Qhaifa Nur said...

bila ada kes macam tuhlah anne...sabar saja ok...

seronoknya kasyah mandi kolam..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok kasyah..

Ain Noraini said...

seronok beremdan yee...
sampai kecut pun tak pe kann...janji hati gumbira...

izzah said...

Bdk2 dpt air mmg best...slamat hari msia..

lieyalatif said...

dah lame lieya tak lepak sini...dulu mase dok appartment pensel presint 9 tu selalu gi petang2...bile dah pindah teres presint 15 terus tak pi dah....

hepi weekend dear....have a nice weekend....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu susah jugak kalo opis xmoh terima time slip...

nanakimie said...

wah,boleh jadi atlet perenang kasyah ni nanti,heeee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...