Friday, September 6, 2013

My sweet boss.

Salam..

Pagi tadi masa aku sibuk main candy crush (haha kantoi main game kat opis..hehe) bos datang kat tmpt aku. Ingatkan nak suruh buat keje ke apa ke rupanya die nak bagi Omamori atau dalam bahasa omputihnye lucky charm or dalam bahasa melayunye tangkal.. Ape ke jadah bos aku bagi tangkal? Die kata tangkal tu untuk aku selamat bersalin nanti... Wahhhh terharunye aku sbb bos aku sikit punye baik ingat kat aku dan bagi lucky charm tu untuk my delivery nanti. Sweetkan bos aku??? Aku serius terharu sgt tau sbb die ingat kat aku.

Inilah lucky charm tu. Janganlah korang ingat aku percaya kat tangkal2 ni pulak tp aku terima sebagai tanda ingatan dan hadiah yang bos aku mendoakan (dgn cara die) supaya aku selamat bersalin. Serius aku rasa bos aku sweet sgt..hehe. Omamori ni memang charm untuk melindungi.. Tak kesahlah masa bersalin ke, masa bawa kete ke, senang citer ikut kepercayaan orang Jepun charm ni mmg untuk good luck la. Serius sweetkan bos aku??? Berapa banyak sweet daaa aku nak cakap..hehehe...

p/s:Kat mana aku nak simpan lucky charm ni yek?????Bawah bantal ke????hahaha

9 Magic Words:

Kesuma Angsana said...

n3 yang sweet juga hehehe..

Kesuma Angsana said...

done clik2 nuffnag dah

Qhaifa Nur said...

orang dah beri anne..kita terima saja
cantik...comel juga

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

SAYANG BOSS KAT DIER..bertuah dapat cenggitu...

lieyalatif said...

lucky charm? heheeheh...betul tu, percaye tu tak laa cume kite simpan tanda kite menghargai pemberian org kan....

Love Razila said...

owh mak eh... terharu juga saya yang membacanya. comey =)

*dah nak bersalin dah ke??

nanakimie said...

sayang bos dekat anak buah dia ye:)

Dzeso Jnedo said...

xbaik kita islam terima hadiah cam tu dari kafir...dosa tu..buang jer tangkal tu..ta pe syaitan dlm tu...

AnneRaini said...

dzesno:jgn salah faham. tu bukan tangkal setan ke apa. dan jgnlah igt bila sy kata tangkal mcm tangkal kite org melayu. Tu cuma lucky charm utk nasib baik saje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...