Wednesday, September 18, 2013

Sedikit bengang..

Salam..

Poyokan aku. 5 hari tak berupdate alih2 keluar entry bengang...hahahaaronsalimbacik.. Aku bukan sengaja nak menyenyapkan diri tp ada hal sikit. Semalam aku cuti sbb aku kena ke Hospital Putrajaya sbb baby aku kecik. So bila dah cek semuanya normal kecuali saiz baby yang xnormal. Doktor memang pelik sikit camne boleh kecik ni sbb kalau ikut saiz die baru 31 minggu padahal aku dah 36 minggu weh. Dah boleh bersalin bila2 dah ni. Oleh sbb itu, esok aku kena ulang balik ke hospital untuk cek lagi dan pantau baby aku ni. Xpasal2kan kena cuti. Dahlah opis aku ni xterima time slip. Rugilah cuti aku yg tinggal setoet je tu.

Berbalik pada tajuk entry, aku sebenarnya bengang dengan komputer aku ni. Tadi aku kena tukar komputer sbb katanya komputer sblm ni kena virus. I okey je nak tukar. So bila dah tukar, banyak pulak website yg aku xleh bukak. Semuanya error termasuklah blog aku ni. Semua blog orang aku takleh view tau. Bengang ler aku. Bukan setakat blog jer, forum cari pun aku xleh bukak. Haish senang citer ada beberapa website je yg boleh view. Yang lain sume operation aborted xpun done buat with error on page...huhuhuhu

Minta maaf byk2 aku xleh nak bw kat blog korang. Kena tgu balik umah bw guna note jelah. Itupun belum tentu sbb selalunye note mmg Kasyah konker sorang2 main game..nangis!

Papehal, doakan baby aku okay ye dan takde komplikasi. Hati xseronok sgt ni. Preparation utk interview pon xbuat lg... Haish.

4 Magic Words:

Qhaifa Nur said...

kejap dah 36 minggu...
akak doakan semuakan selamat...
bengang dengan komputer rupanya...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

nanti bila komputer dah ok boleh update lelaju k...
moga baby sihat walafiat dan dimudahkan segala urusan k...b

Ain Noraini said...

ingatkan benggang dgn sapa tadi...

semoga dipermudahkan segalanya ye...

nanakimie said...

xpa sis,nanti okla komputer tu..hehe...

semoga dipermudahkan juga segala urusan...amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...