Wednesday, September 11, 2013

Set Bersalin

Salam...

Yay set bersalin yang aku order dah sampai. Baru sat2 je pak guard call aku kate ada parcel utk aku. Bagus betul. Baru order semalam, hari ni sampai dah. Bila dah ada set bersalin ni maknanya dah semakin dekatlah hari yang ditunggu2. Aduh makin neveslah pulak.

Iniler set bersalinnyer. Korang nak tau set apa? Nanti2lah citer. Kotak xbukak lagi. Tgu mood rajin aku mari...

Baru tadi aku order lagi 2 benda untuk lengkapkan set bersalin aku. Lepas tu boleh update beg bersalin dan letak kat kete. Sekarang ni beg baby je yg dah ready. Beg aku masih tak complete2 lagi. Dasar pemalas nak mengemas betul..hehe. Okaylah, nanti sambung lagi ye.

Daaaaaa..

p/s:Ada keje yang pending ni..Aku risau tp bos mcm relax je...

10 Magic Words:

Qhaifa Nur said...

lega dah sampai...
masa berpantang kita kena jaga Anne..

wahida said...

okey aku tunggu apakah set bersalin itu...

aTieYusof Family said...

wah! dah sampai..moga ianya digunakan sebaik mgkin nti...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

nak tahu apa gak..hihih

Rin Maira said...

wahh dh lengkap lah ni..
tggl nk tungu baby keluar je tu

Kesuma Angsana said...

amboi siap berorder bagai yer !

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

apa lah agaknyer set bersalin tu...

Rizziela said...

Pakai product Mustika Ratu yer

FiZ said...

wah...xbapa lama lagi la ye kak. semoga semuanya baik2 aja :)

nanakimie said...

yeay!xlama lagi adek kasyah nak kua,heee...semoga dipermudahkan semuanya ye kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...