Monday, October 7, 2013

Mari Bekerja

Salam...

Hari ini di saat ini aku berada kat ofis. Kerje lorrrr... Quota MC dah habis, kalo aku dpt mc pun still kena tolak cuti so pergilah aku dgn rela hati ke ofis . Satu je harapan aku jangan bocor sudah..hahaha..

Secara rasminya aku akan mula bercuti esok. Genap seminggu sebelum tarikh sebenar due date aku. Bukannya apa, kalo keje lagipun esok and cuti rabu, still aku kena naik keja 9hb 12. Kalau aku keje lagi hari rabu dan start cuti khamis pon aku kena naik keje 9hb gak. Kalau keje hari khamis pun gitu gak. Drpd aku rugi baiklah aku cuti esok siap2 and tgu je kat umah bila nak bersalin. hahaha.

Setakat ni aku belum sakit lg walaupun jalan dah bukak 2 cm and baby dah engage. Bak kata doc serviks pun dah soft and i can deliver any time... Skrg ni menunggu sakit jelah. Harapnye esok lusa lah ye. I is tak sabar hokeh...

Okaylah, xkuase nak bebel lebih2. Jumpe lagi... Doakan aku guys...

Daaaaa...

13 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui doakan yg terbaik utk akk dan bby..

tak sbr nak tgk gmbr nanti..hihi

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

moga semuanyer dipermudahkan yer...sekejap jer dah nak bersalinkan...tak sabar nak tengok baby baru....

mrs adam said...

selamat bercuti,selamat bersalin dan selamat berpantang.wee bestnye nak ada baby.rasa mcm sekejap je awak dah nak bersalin anne

lieyalatif said...

all the best beb...semoga semua urusan dipermudahkan...rajin2 berjalan...cepat bukak nanti dan senang bersalin....

Kesuma Angsana said...

moga dipermudahkan & jaga diri yer

LYAfrina said...

lya doakan moga semua slamat ye..

izzah said...

wah..baby dah xlama lg nak kuar dah....xjauh la beza anak kita nnti...insyaALlah moga dipermudahkan semua...doa byk2 yek =)

Mama Adam said...

Selamat bercuti dan selamat berpantang. Semoga selamat semuanya.
#saya tgh berpantang. Welcome!

wahida said...

wah...tak sabar nak tgk baby ko nok...


dah bersalin ke sekarang ni nok?

husna zahidi said...

all the best kak anne!!
moga selamat semuanyaa..=)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

semoga selamat semuanya..mudah-mudahan..mudah laa bersalinnya...

Kang Zeer El-Watsi said...

kunjungan malam......izin nyimak blognya ya...doa kami, semoga kesuksesan selalu menyertai anda sekeluarga...aamiin :)

nanakimie said...

tetiba malam ni tergerak nak jenguk akak..akak da bersalin ye? moga akak & baby baik2 aje:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...