Saturday, October 5, 2013

Menanti saat terindah...

Salam...

Tajuk enty mcm tajuk lagu. Hehe.. Jangan nak terkejut sgtlahkan tetiba ada entry di pagi sabtu. Aku tgh bosan ni maka updatelah blog kejap memandangkan last update pon rabu so korang mesti rindu kat aku.. sila mengaku..haha.

Aku sbenarnya dah 2 hari mc. Hari khamis mc sbb masa gi follow up sepital, doc seluk tutt aku utk cek jalan. Baru bukak 1 cm. But doc tu ckp mmg anytimela kan. Baby dah engage dah pun. Balik dari sepital, darah pun keluar. Tapi bukanlah melambak mcm period tu. Sikit je. So aku relax lg sbb aku rasa darah tu kesan kena seluk. Lagipun aku tak rasa sakit lgsg. Sempat gi Alamanda shopping lagi. Hehe

Sampai hari jumaat, darah masih keluar lg.Igt nak gi keje tp tkt gak kalo tetiba tgh bawa kete, jadi pape ke. Dahlah opis aku dgn umah jauh. Jalan pulak jem. So husband soh gi sepital je utk cek. Yelah darah tu kan salah satu tanda yg kite kena refer sepital. So pagi jumaat tu ke sepitallah aku. Buatlah ctg sume tu and kena seluk lagi. Yang xbestnye doc lelaki cina pulak tu yg seluk. Huhuhu.. Doc kate baru bukak 2cm so balik dulu sbb aku xskt lg. Tgu bile dah ada contraction or air ketuban pecah baru dtg lg.. Dptlah aku mc hari jumaat tu. So skrg ni aku masih menunggu dan terus menunggu bila nak sakit.. haha.

Kalau xsakit gak isnin ni aku keje jelah...

"Baby girl bila nak keluar ni?"

Bak kata Kasyah "baby girl xnak duduk diam2".

Doakan perjalanan bersalin aku ni dipermudahkan.

Daaaaaaaaa

4 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasa mcm jap je akk nak deliver dah..hihi

SweetLikeWhat said...

moga dpermudahkan segala urusan akak..

Kesuma Angsana said...

all doakan yg terbaik for u ! moga selamat semuanyer

nanakimie said...

haish,tak sabar nak nengok baby girl akak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...