Wednesday, October 23, 2013

Salam perkenalan

Assalamualaikum.....

Ya ampun lama betul aku menyepi ye.. thanks pada yg sudi gak jengah blog aku walaupun entry nan hado.. for those yang bertanya, alhamdulillah aku dah pun selamat melahirkan seorang puteri hari ahad lepas. Penuh dengan drama dan emosi...haha suspen x? Nantilah aku update ceritanya... panjang berjela so masapun kena pnjg. Skrg ni xbyk masa sbb dok kelek si kecik tu je... jom berkenalan dgn my little baby girl..

Assalamualaikum auntie2 uncle2 semua...Nama saya Khayla Suci Amanda. Boleh panggil saya baby Suci.. Sesuci cinta mama dan papa (haha konon).

Ni gambar hari kedua saya...baru lepas mandi...saya suka...hehe

Sampai sini dulu ye. Nanti2 kite cerita lagi. Lagipun note ni jrg aku dpt pegang. Asik kasyah je main. Speaking of kasyah, die makin manja dan asik nk berkepit dgn aku. Die xberapa heran dgn adik die. Tp kdg2 tu die dtg gak nak cium adik die..baru2 lg kot. Nnti lama2 die syglah adik die.. hehe

Okaylah...daaaaaa....

14 Magic Words:

wahida said...

Alhamdulillah selamat semuanya...

comel sgt baby ko noks...mmg suci sgt muka baby ko ni...geram je...

nama pun sgt sedap!! i like!!


selamat berpantang ye dear!!

nanakimie said...

alhamdulillah..tahniah kak,dapat sepasang da:)

comel sangat baby suci!hee..geram nya.................

panggil baby amanda pun best jugak ni,hihi....

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah...semua dah selamat
indahnya nama baby yang comel ni...
dapat sepasang...

assalammualaikum suci...

misskirokuza said...

tahniah anne & faiz!!!!!
cute nye suci...mcm kasyah ms baby :)
selamat berpantang

Cik Puan Rara said...

comels nya,bambams.

Cheq Sue said...

tahniah...comel baby...geram nk cium. nama pun best...

Rizziela said...

Alhamdullilah..dah selamat...comelnyer bb

husna zahidi said...

Aloloo..hai suci comel..selamat datang..

ada rupa kasyah la gmbar atas sekali tuh..hehehe..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

congrats dear...ololo cutenyer dia...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alololo..comelnyer dia..siap senyum lagi....


tahniah :)

MyCherita said...

Salam... singgah lawat blog anda...

Tahniah dapat baby... semoga diberi limpahan rezeki kepada anda...

jika ada masa.. jom singgah blog saya.. terima kasih..

http://thescreammer.blogspot.com/2013/11/ganjaran-apabila-melayari-internet.html

izzah said...

Tahniah anne...baby kita lahir sama bulan..hehe..jntina pn sama...

Lebat rambut baby...slamat berpantang yek...

Love Razila said...

Hai Suci...untie Suzy here. sorry late introduce, auntie overlook the entry. welcome o the world dear...semoga menjadi anak yang solehah yer...be good girl darling...auntie dok baca entry ibu kamu semalam how to deliver u...kesian buat it's happen to me to even bukan kat toilet =)

mrs adam said...

tahniah anne,wah sedapnya nama anak awak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...