Friday, December 27, 2013

Hari terakhir bekerja...

Salam...

Hari terakhir bekerja untuk tahun ni... Lepas ni cuti sampai 1hb. 2hb baru keje semula.. Yay boleh bergomol2 dengan Suci lama sikit. Setakat ni kami masih belum jumpa lagi pengasuh ataupun nursery untuk jaga Suci so Suci masih akan tinggal kat kampung dgn mak aku. Plan nak balik esok sbbnya malam ni nak tengok wayang dgn suami. Kononnya nak berdating ler sementara anak2 takde ni. Minggu depan Kasyah dah aku angkut balik sbb die dah sekolah. Payah nak tengok wayang dengan Kasyah sbb die suke memekak. huhu. Tapi being a mom hati ni dok teringat kat anak. Lagilah si kecik tu. Rindu betul. Haduiii camne ni? Nak berdating ke nak balik kampung? Dating pun best, balik kampung pun best..hehe. Tengoklah ptg kang fikir2 lagi.

Si budak tembam.. Suci sekarang dah 4kilo lebih. dah sengal tangan kalo dukung die lama2. Tangan dengan peha pun dah berlipat..hehe.

Gambar weekend lepas. Suci kalau bangun tido memang ceria. Die spesis bangun awal. Pukul 6 dah jaga. Samalah dengan Kasyah. Bagusler, nnti senang nak kejut bangun Subuh..hehe. Even Kasyah pun senang aku nak kejut untuk pergi sekolah.

Alah comel mama ni.. Kemain gelak sakan. Cium kang!

Oh ya, pasal cuti next week tu, aku bukan saje2 amik cuti nak abiskan annual leave tp opis aku mmg tutup dari 30 hingga 1hb. So segala urusan duniawi sila berhubung 2hb ye..

Okaylah, nak gi toilet jap.. daaaaaa

p/s: Selamat tahun baru 2014...

10 Magic Words:

Rizziela said...

senyum ajer sebab tau mama nak cuti ek

aTieYusof Family said...

wah! Suci dah makin bam-bam..comellnya dia.. dua2 pun best awk..tgk wayang dating dgn hubby & balik kg pun best...hehe..

Muzai Samilan said...

tengok wayang anne.. pastu cabut terus balik kg.. Dua2 penting tu:)

hazlina azmi said...

comel sgt2 Suci...jemput follow blog saya
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

nanakimie said...

ololo....lebatnya rambut suci:)

hee....tetap ada iras abanglong kasyah:)

- said...

geram tgk pipi dia....

Love Razila said...

Hew...dah pandai kenyit mata. HAHAHHA...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ololo comeynyer dah tembam pipinyer tu...auntie cubit pipi sikit la...

lieyalatif said...

olololo comeylnyeeeee...syoknye lahai dpt cuti lame n gomol baby.....

Kesuma Angsana said...

Maaf lama x jenguk, kesihatan x mengizinkan. Singgah jgk ari ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...