Tuesday, December 24, 2013

Hiburkan hati...

Salam...

Malam tadi kami pergi melalak kat Alamanda. Saje je aku ajak my husband pergi hiburkan hati. Yelah hati nikan gundah gulana dok teringatkan anak. Jadinya pergilah menyanyi. Lagipun dah lama dah tak nyanyi.

Amboi kemain beria lagi orang tu nyanyi... Tengok muka Kasyah lak boring je. Haha die boring asik mama dengan papa je yang nyanyi.

Macam artis tgh buat konsert pulak...hehe.. Kami amik satu jam je tp ada promotion dpt free setengah jam. Puaslah menyanyi sampai last2 kitorg bantai nyanyi lagu senario je..haha.

Petang ni kami nak balik kg lagi. Aku hantar Kasyah pulak. So khamis jumaat aku tggl berdua dgn laki aku ler. Bolehlah gi dating kejap. hehe.

Daaaaaaa...

4 Magic Words:

Love Razila said...

HEHEHEHE filling retis le tuh. HAHAHA comel sangat korang ni, boleh layan karok bersama =)
Jangan stress, nanti susu kurang lagi tambah stress tau, cool je.

- said...

wahhhh karok!!

husna zahidi said...

amboihh kasyah.. tak boleh bagi muka ceria lagi ka?? hahaha..

nanakimie said...

hihi,terserlah keboringan kasyah,sabar ye kasyah..kasi can mama papa nyanyi sampai puas^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...